YAMAHA VXL1W-8

Немає в наявності
18288.00 грн.

SKU:

VXL1W-8

Категорії:

,
Yamaha VXL Series - JAM.UA
Лінійні масиви серії VXL

Витонченість. Продуманість. Звучання.

Лінійні масиви серії VXL - це унікальна комбінація видатної якості звучання і тонкого корпусу, яка ідеально підійде для будь-якого приміщення.

 

Лінійні масиви вигідно відрізняються чудовою проєкцією, рівномірним розподілом гучності, відмінною якістю звуку та здатні охопити широку площу , що робить їх відмінним вибором для багатоцільових холів, лекційних, конференцзалів та будь-яких інших приміщень, де потрібна максимальна розбірливість у всій зоні прослуховування.

 

Акустичні системи серії VXL включають в себе три моделі з різною кількістю вбудованих гучномовців. Ви можете поєднувати ці моделі для оптимального звукового покриття приміщення, в залежності від поточних потреб.

 

Тонкий витончений корпус товщиною всього в 54мм та елегантно вигнуті захисні сітки чудно впишуться в будь-який інтер'єр і відмінно поєднуються з будь-яким дизайном, а разюче рівномірне звучання найвищої якості ідеально підійде як для мовлення, так і для відтворення музики.

Тонкі лінійні масиви, що поєднують високу якість звуку і елегантний дизайн

Ширина корпусу акустичних систем серії VXL становить всього 54 міліметра, а їх витончений і елегантний профіль граючи впишеться в будь-який інтер'єр. Ключовим елементом компактності цих чудових акустичних систем є мініатюрні 1,5" широкосмугові гучномовці. Звичайно, зовнішня привабливість не була єдиною метою. Ці маленькі гучномовці були ретельно спроектовані і виготовлені з компонентів найвищої якості та оснащені неодимовими магнітами для максимально натурального звучання, яке тягнеться аж до 77Гц (VXL1-24), що робить їх ідеальними не лише для відтворення мовлення, але також для музики.

Yamaha VXL Series - JAM.UA

Високоефективні динаміки з неодимовими магнітами розміщені вертикально для створення лінійного джерела здатного забезпечити по-справжньому видатну проєкцію. Звук не поширюється по вертикальній осі, а небажані віддзеркалення зводяться до мінімуму, завдяки чому VXL можуть передати максимально чисте й розбірливе звучання до цільової області.

Чудова масштабованість

Компактні гучномовці, встановлені в системах VXL, сприяють розширенню горизонтального розсіювання звуку (дисперсії), а вертикальне покриття розширено донизу для максимальної адаптованості й універсальності. Рівень звукового тиску і покриття може бути налаштований ще більш детально за допомогою поєднання декількох моделей VXL з різною кількістю випромінювачів, в залежності від поточних потреб і конфігурації приміщення.

Основні особливості :

  • Ультракомпактний лінійний масив: 8 х 1,5" широкосмугових динаміків
  • 170° горизонтальне покриття для рівномірного РЗТ
  • Вертикальне покриття: 40° ( + 20° - -20°)
  • Максимальний РЗТ: 111дБ (@ 1м)
  • Тонкий корпус ідеально впишеться в будь-який дизайн інтер'єру
  • Корпус можна пофарбувати для максимальної відповідності оточенню
  • Настінне кріплення в комплекті
  • Додаткові монтажні аксесуари доступні для придбання
  • Пиле- і вологозахист: IP34 (IP35 з заглушеним фазоінвертором)
  • На сайті Yamaha доступні пресети VXL для матричних процесорів серії MTX/MRX

 





Комплектація Акустична система, настінний монтаж, заглушка фазоінвертора, страхувальний трос, заглушка роз'єму, шаблон, керівництво користувача
Потужність 160Вт (пік), 80 Вт (прог.), 40Вт (шум)
Чутливість 89дБ (88дБ з заглушеним фазоінвертором)
Частотний діапазон 70Гц - 20кГц, 110 Гц - 20 кГц (з заглушеним фазоінвертором)
Номінальний імпеданс 16Ω
Роз'єми Euroblock (2 pin) × 2 (Вхід: +/-) Максимальний перетин кабелю AWG 12 (3.3 мм ²)
Розміри 54 х 480 х 104 мм
Вага 2.1 кг
Гарантія 12 місяців + 12 місяців безкоштовного сервісного обслуговування

Ваш відгук про: YAMAHA VXL1W-8

Додати відгук

Ваш email не буде опублікований*

Ваша оцінка