YAMAHA NTX5 NAT

В наявності
83241.00 грн.

SKU:

NTX5 NAT

Категорії:

,
Yamaha NTX Series - JAM.UA
Класичні гітари Yamaha серії NX

Інструменти серії NX вирізняються ергономічною сучасною формою корпусу і фірмовими звукознімачем і преампом Atmosfeel від Yamaha, розробленими для задоволення потреб сучасних виступаючих музикантів. Гітари NX Series залучають як любителів традиційної класичної гітари, що шукають інструмент, який чудово звучить в підключенні, так і для гітаристів, що грають на акустичних і електрогітарах і бажаючих відкрити для себе всю красу звучання нейлонових струн.

Відмінне звучання і неймовірний комфорт при грі

Сучасний дизайн і комфортний профіль грифа моделі NTX5 дозволять музикантам, які зазвичай грають на акустичних (вестерн) та електрогітарах, відкрити для себе чудове звучання нейлону. Цей інструмент приголомшливо звучить в підключенні, оснащений ґудзиками для кріплення ременя та ідеально підійде для виступу на сцені.

Гітари NX серії - яскравий приклад прославленої майстерності Yamaha у створенні комфортних інструментів з чудовим звучанням. Витончений і зручний корпус з вирізом, глибиною всього 80-90 мм, продуманий підбір порід дерева, приваблива кольорова окантовка резонаторного отвору і увага до кожної деталі - гітари NX серії стануть ідеальним вибором для музиканта, який шукає чудову комбінацію стиля і зручності гри.

Зменшена ширина грифа

Вузький гриф з кріпленням в районі 14 лада відчувається в руках як гриф акустичної "вестерн" гітари. Ширина нульового поріжка становить всього 48 мм.

Оригінальна система зв'язків деки

У результаті детальних вимірів і безлічі експериментів, в систему зв'язок деки було внесено кілька поліпшень для посилення басового відгуку без шкоди для міцності конструкції. Надалі, ці зміни були доопрацьовані для того, щоб підкреслити переваги конкретних порід дерева і оптимізувати форму корпусу.

Система звукознімачів Atmosfeel

Система звукознімачів Yamaha Atmosfeel забезпечує незрівнянне звучання підключеного інструменту, навіть при низьких рівнях гучності. Підпоріжковий п'єзодатчик з індивідуальним сенсором для кожної струни передає тільки середньочастотний діапазон (таким чином ми позбулися характерного тріску стандартних п'єзодатчиків), в той час як унікальний плоский приймач з особливого синтетичного матеріалу захоплює верхньочастотний діапазон, а внутрішній мікрофон знімає загальний резонанс корпусу, додаючи обсяг і "легкість" до загального звучання.

 

Просте і інтуїтивне управління преампом Atmosfeel дає можливість домішувати звучання мікрофона до попередньо обробленого звучання звукознімача. Спрощене управління дозволяє гітаристу легко налаштувати бажане звучання - навіть не дивлячись на регулятори.





Верхня дека Цілісна європейська ялина (Solid European Spruce)
Нижня дека Цілісний горіх (Solid Walnut)
Обичайка Цілісний горіх (Solid Walnut)
Гриф Африканське червоне дерево (African Mahogany)
Накладка грифа Чорне дерево (Ebony)
Мензура 650 мм (25 9/16")
Бридж Чорне дерево (Ebony) + Горіх (Walnut)
Звукознімачі Atmosfeel (Підпоріжковий звукознімач + контактний сенсор + мікрофон)
Механіка Позолочені кілки з матово-чорними ручками
Струни Medium (Yamaha S10)
Колір Натуральний глянсовий лак - NAT (Natural)
Виробництво Японія
Гарантія 12 місяців (на електронні та механічні компоненти) + 12 місяців безкоштовного сервісного обслуговування
Глибина корпусу 80-90 мм
Комплектація Гітара, жорсткий чохол, анкерний ключ, 2 x AA батареї

Ваш відгук про: YAMAHA NTX5 NAT

Додати відгук

Ваш email не буде опублікований*

Ваша оцінка