CORT MR710F NAT

В наявності
15048.00 грн.

SKU:

MR710F NAT

Категорії:

,

Електро-акустичні гітари серії MR втілюють в собі головну місію компанії Cort - створювати високоякісні традиційні інструменти, здатні задовольняти потреби сучасних музикантів. Класичний корпус форми дредноут з венеціанським вирізом для легкого доступу до верхніх ладів і якісна електроніка, яка повноцінно передає натуральне акустичне звучання - саме це зробило гітари MR Series неймовірно популярними в усьому світі.

Верхня дека з цільної ситхінської ялини

Ситхінська ялина (Sitka Spruce) вирізняється чудовим резонансом, глибокими басами, багатим звучанням у середньочастотному діапазоні і кришталево чистими верхами. Завдяки збалансованому музичному тону ця порода деревини ідеально підходить практично для будь-якого стилю музики і є однією з найпопулярніших для виготовлення професійних музичних інструментів.

Удосконалена X-подібна скалопована система зв'язок

Ми ретельно скалопували зв'язки деки в серії Earth, отримавши в результаті гучне і вибухове звучання, характерне для вінтажних акустик золотої ери гітаробудування.

Нижня дека і обичайка з червоного дерева

Завдяки яскравому і водночас щільному звучанню з вираженим середньочастотним діапазоном, червоне дерево вже стало стандартом для виготовлення обичайки і нижньої деки акустичних гітар.

 

Звичайно, багате звучання цільної деревини залишається неперевершеним, проте конструкція з ламінованої деревини також може забезпечити відмінне звучання надійного і доступного інструмента. Одна з переваг застосування такої конструкції - неймовірна стійкість навіть до різких перепадів вологості.

Декорована розетка

Резонаторний отвір, декорований абалоном і ABS пластиком, підкреслює природну красу і вишуканість інструменту. Крім того, гриф і задня дека також мають окантування, що захищає гітару від пошкоджень.

Кістяні поріжки

Як і на інструментах топ-рівня, поріжки MR710F виготовлені з кістки індійського буйвола для більш натуральної передачі енергії вібрації струн до корпусу і грифа інструмента.

Оригінальний струнотримач

Ексклюзивний струнотримач Cort з увігнутою поверхнею. Оптимальний кут перегину струн помітно покращує сустейн і водночас зменшує натяг струн, підвищуючи комфорт при грі.

Покращене покриття

Для розкриття усього потенціалу цільної деревини ми використовуємо особливе ультратонке покриття. Спеціальна обробка ультрафіолетом не тільки значно покращує резонанс корпусу, але й робить це покриття стійкішим до подряпин.

Звукознімач Fishman Sonicore і темброблок FishmanPresys

Преамп Fishman Presys оснащений 3-смуговим еквалайзером, точним хроматичним тюнером з LED дисплеєм та інвертором фази. Завдяки чудовому звучанню і гнучкості налаштувань Fishman Presys дозволяє повноцінно передати натуральний тембр інструмента.

 





Дизайн гітари Дредноут, з вирізом
Верхня дека Цілісна ялина (Sitka solid spruce)
Нижня дека Африканське червоне дерево (Okoume)
Обичайка Африканське червоне дерево (Okoume)
Гриф Червоне дерево (Mahogany)
Накладка грифа Овангкол (Ovangkol)
Бридж Овангкол (Ovangkol)
Верхній поріжок Кістяний
Розетка Декорація з абалоне
Інкрустація Точки - маркери ладів
Механіка Литі нікельовані кілки з чорними ручками
Лади 20
Струни D'Addario EXP16 Light (12-53)
Звукознімачі П'єзозвукознімач Sonicore і преамп Fishman Presys
Управління Гучність, 3-смуговий еквалайзер, тюнер, реверс фази
Кілки Закритого типу
Окантовка Біла по деці і грифу
Колір Натуральний глянсовий (NAT)
Виробництво Китай
Гарантія 12 місяців (на електронні та механічні компоненти)
Комплектація Гітара, анкерний ключ

Ваш відгук про: CORT MR710F NAT

Додати відгук

Ваш email не буде опублікований*

Ваша оцінка