CORT C4 Plus ZBMH OTAB

Немає в наявності
16992.00 грн.

SKU:

C4 Plus ZBMH OTAB

Категорії:

,

Бас-гітари серії Artisan створені для професійних музикантів, яким потрібний інструмент найвищої якості. Добірні породи деревини, високоякісна механіка і просунута електроніка Bartolini роблять бас-гітари серії Artisan чудовим вибором як для сценічного, так і для студійного використання.

 

Оновлена ​​модель C4 Plus ZBMH - це високотехнологічний інструмент, виготовлений з добірних порід деревини і оснащений просунутою електронікою. Завдяки ергономічному дизайнові та багатому звучанню ця бас-гітара стане вірним напарником не тільки для музиканта-початківця, а й для досвідченого бас-гітариста.

Корпус з червоного дерева, топ із зебрано

Корпус C4 Plus ZBMH виготовлений з червоного дерева, улюбленого багатьма гітаристами за м'яке та щільне звучання з виразною серединою. Центральна частина вироблена з клена, що додає звучанню інструмента пробивної середини з характерним гарчанням. А топ з екзотичної деревини зебрано надає зовнішності C4 Plus справді бутикового шарму.

Звукознімачі Bartolini MK-1

Звукознімачі MK-1 цілком передають фірмове об'ємне звучання Bartolini. Завдяки цьому C4 Plus ZBMH має характерний збалансований "рояльний" тембр, з вираженою серединою і чистими верхами, що чудово підходить як для гри в групі, так і для сольного виконання.

Активна електроніка Markbass MB-1 EQ

Передпідсилювач Markbass MB-1 EQ характеризується дуже натуральним і прозорим звучанням, не забарвлює органічний природний тембр і резонанс деревини. Кришталева розбірливість і натуральна теплота тону, м'які баси, повнозвучна середина і кришталеві верхи - все це змусить вас забути про те, що ви тримаєте в руках електро інструмент. 3-смуговий еквалайзер Markbass - найкращий спосіб розкрити акустичну природу бас-гітари.

 

Гнучкий 3-смуговий еквалайзер дозволяє легко налаштувати звучання інструмента, як на сцені, так і в студії. Крім цього C4 Plus ZBMH обладнаний перемикачем активного/пасивного режиму для миттєвого перемикання між сучасним активним або ж традиційним пасивним тембрами.

Оновлений дизайн головки грифа

Накладка із зебрано на головці грифа виконана в одній кольоровій гамі з корпусом, що надає зовнішності інструмента завершеності та стилю. А пряме проходження струни від нульового поріжка до кілка зменшує бічний натяг, забезпечуючи додаткову стабільність налаштування і зменшуючи кількість непотрібних призвуків.







Корпус Червоне дерево + клен з топом з зебрано
Тип конструкції Гриф на болтах (Bolt-On)
Гриф Клен, профіль"С", ширина грифа: 1F: 40мм/24F: 64мм, товщина грифа: 1F: 20.5мм, 12F: 22мм
Накладка грифа Ятоба (Jatoba), радіус накладки 400мм
Мензура 34"
Верхній поріжок Графіт
Лади 24 XJ лади
Бридж EB12-4
Звукознімачі Bartolini MK-1
Еквалайзер Markbass MB-1 Preamp, 3-смуговий активний еквалайзер
Управління 1 гучність, 1 баланс, перемикач active/passive
Механіка Чорна
Колір Матовий санберст - OTAB (Open Pore Tobacco Burst)
Комплектація Гітара, ключі для анкера і бриджу
Виробництво Індонезія
Гарантія 12 місяців (на електронні та механічні компоненти)

Ваш відгук про: CORT C4 Plus ZBMH OTAB

Додати відгук

Ваш email не буде опублікований*

Ваша оцінка