CORT CR300 ATB

В наявності
19333.00 грн.

SKU:

CR300 ATB

Категорії:

,

Серія електрогітар Classic Rock пропонує зовнішній вигляд, відчуття і характеристики вінтажних електрогітар Золотої Ери, що високо цінуються багатьма гітаристами. Ретельно підібрані звукознімачі і автентичне, по-справжньому рокове звучання роблять ці гітари чудовим вибором для будь-якого музиканта.

Класичний дизайн

Корпус моделі CR-300 виготовлений з червоного дерева, улюбленої деревини багатьох гітаристів, за її м'яке, щільне звучання з виразною серединою. Класичний, перевірений часом дизайн з одним вирізом і арочним топом з клена, а також конструкція з вклеєним грифом довершують яскравий вигляд інструменту.

Топ з клена

Товстий арочний топ з добірного клена у поєднанні з корпусом з червоного дерева - це неперевершена комбінація, перевірена десятками років. Як результат - чудовий тембр інструмента, що поєднує глибоке і водночас яскраве й виразне, багате гармоніками звучання, яке легко прорізає будь-який мікс.

Звукознімачі EMG Retro Active

Звукознімачі EMG Retro Active Fat 55 натхненні звучанням і динамікою легендарних PAF, що стали основою канонічного гітарного звучання у 50-60-ті роки. Завдяки розвитку технологій фахівцям EMG вдалося додати до цих класичних Alnico хамбакерів свій фірмовий преамп, не змінюючи їх зовнішнього вигляду. В результаті отримали те саме м'яке звучання, яке чудово підходить для блюзових рифів чи соло на перевантаженому звуці, і при цьому не має дратівного фону і сторонніх шумів.

Бридж Tune-o-matic

CR-300 обладнана перевіреним десятиліттями бриджем типу Tune-o-matic і струнотримачем Stop Bar, що забезпечують поліпшений сустейн, чудову стабільність строю і точне інтонування кожної зіграної ноти.

Традиційне керування

Класична схема керування "2-гучності 2-тони" дозволяє налаштувати чимало чудових тембрів, а традиційний 3-позиційний тумблер дає можливість легко перемикатися між звукознімачами.

Кілки типу Kluson

Кілки типу Kluson, що користуються популярністю в усьому світі, не тільки додають автентичності вигляду CR-300, а й відрізняються плавним, м'яким ходом і відмінно тримають стрій.

Вклеєний гриф

Конструкція з вклеєним грифом не тільки покращує сустейн, але й дозволяє отримати більш сфокусоване звучання в середньочастотному діапазоні, що прорізатиме найгучніший мікс, мов гарячий ніж масло.



Тип конструкції Вклеєний гриф
Корпус Червоне дерево (Mahogany) з кленовим топом (15мм)
Мензура 24,75"
Гриф Червоне дерево, профіль"Vintage C"
Накладка грифа Ятоба (Jatoba)
Радіус накладки грифа 305 мм
Інкрустація Перламутрові блоки - маркери ладів
Бридж Tune-o-Matic, струнотримач Stop Bar
Звукознімачі EMG® RetroActive Fat55
Лади 22/Large (2.7мм)
Верхній поріжок 42 мм
Механіка Хромована, кілки типу Vintage
Кілки Vintage
Управління 2 гучності, 2 тембри, 3-позиційний перемикач
Колір Санберст - Aged Vintage Burst (AVB)
Комплектація Гітара, ключі для анкера і бриджу
Виробництво Індонезія
Гарантія 12 місяців (на електронні та механічні компоненти)

Ваш відгук про: CORT CR300 ATB

Додати відгук

Ваш email не буде опублікований*

Ваша оцінка