CORT Sunset I CAR

В наявності
36366.00 грн.

SKU:

Sunset I CAR

Категорії:

,
Cort Sunset Series - JAM.UA

Гітари серії Sunset виконані в стилі ретро, ​​проте звучать вони по-сучасному. Пікгард характерної форми імітує стиль гітар з далекого минулого. Багате тепле звучання цих гітар, при будь-яких варіантах налаштування,  робить їх універсальними інструментами.

Звукознімачі TV Jones

Cort Sunset Series - JAM.UA

Sunset I обладнана звукознімачами TV Jones Classic і Classic Plus, для відтворення характерного звучання легендарних інструментів 60-х років. Вінтажна м'якість і теплота, в поєднанні з модерновою прозорістю і розбірливістю кожної зіграної ноти, роблять цю електрогітару чудовим вибором як для  чистого звуку так і для гри з драйвом.

Топ з клена і порожнистий корпус з червоного дерева

Cort Sunset Series - JAM.UA

Спеціальні порожнини в корпусі з червоного дерева не тільки зменшують вагу інструмента, але й додають легкості його тембру та збільшують гучність. Ви почуєте і відчуєте чудовий акустичний резонанс, як тільки доторкнетеся медіатором до струн. Це натуральне і органічне звучання чудово передається через будь-яку систему звукопідсилення, завдяки якісним звукознімачам TV Jones.

Роликовий бридж Tune-o-matic з тремоло Bigsby B50

Cort Sunset Series - JAM.UA

Sunset I оснащується роликовим бриджем типу Tune-o-matic для максимально точного інтонування кожної зіграної ноти та вінтажним тремоло Bigsby B50, що забезпечує плавну роботу  і стабільність строю. Неважливо,  граєте ви акордами чи виконуєте запальне соло - легендарне тремоло Bigsby стане вашим вірним помічником.

Вклеєний гриф з перламутровою інкрустацією

Cort Sunset Series - JAM.UA

Електрогітара Sunset I має класичну конструкцію з вклеєним грифом для більшої надійності і міцності. Крім того, така конструкція забезпечує довший сустейн, покращений резонанс і звучання, яке ідеально підходить для джазу, блюзу і ритм-н-блюзу. Витончена перламутрова інкрустація у вигляді подвійних прямокутників завершує елегантний вінтажний вигляд гітари.

Кілки Grover

Cort Sunset Series - JAM.UA

Кілки Grover відрізняються надійністю і плавністю ходу. Завдяки співвідношенню 18:1, вони забезпечують підвищену точність налаштування, а закрита конструкція помітно збільшує термін їх служби.

Верхній поріжок Graph Tech Nubone

Cort Sunset Series - JAM.UA

NuBone - це особливий вид полімерного матеріалу TUSQ, розробленого компанією Graph Tech. У порівнянні зі стандартним пластиковим поріжком, NuBone відрізняється поліпшеною передачею басів і високих частот, меншою вагою і практично повною відсутністю"мертвих нот" завдяки чудовим резонансним характеристикам.



Тип конструкції Вклеєний гриф (set-in)
Корпус Порожній корпус: червоне дерево, верх з клена
Мензура 24.75"(629мм)
Накладка грифа Палісандр
Радіус накладки грифа 12"(305мм)
Інкрустація Прямокутні перламутрові маркери
Бридж Roller bridge with Bigsby B50 Tailpiece
Звукознімачі TV Jones Classic (N) & Classic Plus (B) (H-H)
Лади 22/Large (2.7мм)
Механіка Хром
Кілки Grover
Управління 1 гучність, 1 тон, 3-позиційний перемикач
Колір Червоний - CAR (Candy Apple Red)
Комплектація Гітара, ключі для анкера і бриджу
Виробництво Індонезія
Гарантія 12 місяців (на електронні та механічні компоненти)

Ваш відгук про: CORT Sunset I CAR

Додати відгук

Ваш email не буде опублікований*

Ваша оцінка