CORT A5 Plus SC w/case AOP

Немає в наявності
37725.00 грн.

SKU:

A5 Plus SC w/case AOP

Категорії:

,
Бас-гітари Cort серії Artisan

Бас-гітари серії Artisan створені для професійних музикантів, яким потрібен інструмент найвищої якості. Добірні породи дерева, високоякісна механіка і просунута електроніка від кращих виробників роблять серію Artisan чудовим вибором як для сценічного, так і для студійного використання.
 

A5 Plus SC - це інструмент для бас-гітаристів, які шукають першокласне професійне звучання і якість збірки. Завдяки дизайну з одним вирізом, поліпшується баланс корпусу і грифа для додаткового комфорту, в той же час зберігаючи безперешкодний доступ до верхніх ладів. Прислухавшись до численних побажань музикантів, компанія Cort пропонує баси Artisan Single-Cut в версії з фіксованою 34" мензурою, для традиційної естетики і звичного стилю гри. Новий топ з капа тополі не тільки прикрашає і без того чудово виглядаючий бас, але і додає збалансовані звукові характеристики в поєднанні з корпусом з болотяного ясена для яскравого і різкого модернового звучання.

Корпус з одним вирізом

Корпус з одним вирізом

Форма корпусу з одним вирізом (Single Cutaway) не тільки ефектно виглядає, але також помітно покращує баланс деки і грифа та забезпечує легкий доступ до верхніх ладів для комфортного і зручного звуковидобування.

Конструкція з грифом крізь корпус

Конструкція з наскрізним грифом

Коли ми говоримо про сустейн і резонанс, ніщо не може зрівнятися із конструкцією "гриф крізь корпус". Покращена передача вібрації струн до корпусу забезпечує чудовий відгук в низькочастотному діапазоні з багатою серединою і м'якими верхами.

 

Гриф бас-гітари Cort A5 Plus SC виготовлений з 5 частин клена і екзотичної PangaPanga, деревина яких відрізняється твердістю і міцністю. Яскраве звучання і чітка атака клена відмінно доповнюються м'якою серединою, характерною для PangaPanga, забезпечуючи багате звучання, насичене гармоніками.

Корпус з болотяного ясена з топом з капа тополі

Cort A5 Plus SC - Poplar Burl Top on Swamp Ash Body

Завдяки неперевершеному поєднанню легкості, міцності і чудового тембру, болотний ясен по праву вважається однією з кращих музичних порід дерева. А топ з приголомшливо красивого капа тополі не тільки завершує гармонійний вигляд інструменту, але і доповнює його тембрально, створюючи тепле, але пробивне звучання з виразною серединою яка легко "прорізає" будь-який мікс.

Звукознімачі Bartolini MK-1

Звукознімачі Bartolini MK-1

Звукознімачі MK-1 в повній мірі передають фірмове об'ємне звучання інструменту. Завдяки цьому A5 Plus SC має характерний збалансований "рояльний" тембр, з виразною серединою і чистими верхами, і чудово підходить як для гри в групі, так і для сольного виконання.

Активна електроніка Bartolini MK-1 EQ

Активна електроніка Bartolini MK-1 EQ

Один з найвідоміших передпідсилювачів Bartolini - MK-1, забезпечує потужне, але при цьому лінійне посилення зберігаючи живе натуральне звучання інструменту. Гнучкий 3-смуговий еквалайзер дозволяє легко налаштувати звучання бас-гітари, будь-то на сцені або в студії. Крім цього, A5 Plus SC обладнаний перемикачем активного/пасивного режимів, що дозволяє миттєво вибрати сучасний активний або ж традиційний пасивний тембр.

Бридж Hipshot Trans Tone

Бридж Hipshot Trans Tone

Спеціальна конструкція бриджу Hipshot TransTone дозволяє встановлювати струни крізь корпус або безпосередньо в сам бридж, в залежності від уподобань музиканта. Сталеві сідла жорстко зафіксовані в бриджі та чудово передають звукові коливання від струн до корпусу, сприяючи щільному звучанню з тривалим сустейном і швидкою атакою.

Накладка грифа з PangaPanga

Накладка грифа з PangaPanga

Деревина екзотичної Африканської PangaPanga вирізняється чудовою твердістю і за своїми характеристиками дуже схожа на Венге (Wenge). Накладка грифа з Панга Панга забезпечує щільне гармонійне звучання у всьому частотному діапазоні і ідеально підходить для інструментів з наскрізним грифом із декількох частин.

Кілки Hipshot Ultralight

Колки Hipshot Ultralight

A5 Plus SC обладнаний високоякісним кілками Hipshot Ultralight з передавальним співвідношенням 20: 1. Виготовлені зі спеціального цинкового сплаву і оснащені алюмінієвими штоками, ці кілки вирізняються зменшеною на 30% вагою, в порівнянні зі стандартними.

 



Корпус Болотний Ясен (Swamp Ash) із топом з капа Тополя (Poplar burl)
Тип конструкції Гриф крізь корпус
Гриф Клен (Maple) і Панга Панга (Panga Panga) 5 частин
Накладка грифа Панга Панга (Panga Panga)
Мензура 34" (864мм)
Радіус накладки грифа 15.75" (400мм)
Лади 24 лади
Бридж Hipshot® TransTone
Звукознімачі Bartolini® MK-1
Еквалайзер 3-смуговий Bartolini® MK-1 + пасивний/активний режими
Механіка Чорна
Кілки Hipshot Ultralight
Колір Бурштиновий відкритий - (AOP) Amber Open Pore
Комплектація Гітара, кейс, ключі для анкера і тремоло
Виробництво Індонезія
Гарантія 12 місяців (на механічні та електронні компоненти)

Ваш відгук про: CORT A5 Plus SC w/case AOP

Додати відгук

Ваш email не буде опублікований*

Ваша оцінка