CORT SFX-AB OP

В наявності
8987.00 грн.

SKU:

SFX-AB OP

Категорії:

,
Електро-акустичні гітари Cort серії SFX

Акустичні гітари серії SFX втілюють бачення Cort на те, яким повинен бути сучасний сценічний інструмент. Корпус зменшеної глибини з вирізом для зручного доступу до верхніх ладів, ергономічний гриф зі швидкісним V-профілем для максимального комфорту при грі, великі jumbo лади та функціональна електроніка - SFX стане вірним супутником сучасного гітариста.

 

З усіх музичних порід дерева, кап ясена відрізняється, напевно, найвиразнішою й харизматичною фактурою, неймовірно витонченою та привабливою. Моделі SFX із корпусом з капа ясена завжди цінувалися гітаристами за поєднання насиченого звучання і яскравої зовнішності, що притягує погляди слухачів.

Корпус з капа ясена

Корпус (верхня, нижня деки і обичайка) SFX-AB виготовляється з екзотичного капа ясена для виразного зовнішнього вигляду і яскравого звучання. З капів отримують дуже незвичайну деревину зі складною текстурою волокон, одну з найбільш шанованих за свою красу і рідкість. Малюнок капів неповторний і різноманітний. Ця гітара відрізняється іскристим яскравим тембром з щільною серединою і пружним басом.

Тонкий і зручний корпус

Гітари серії SFX мають тонкий корпус, грати на них дуже зручно. Глибина корпусу SFX становить всього 83мм - ідеально підійде для музикантів, які шукають зручний інструмент для виступів.

Вбудована електроніка

SFX-AB обладнаний вбудованим керамічним п'єзозвукознімачем і преампом Cort CE304T. Трьохсмуговий еквалайзер дозволяє точно відрегулювати звучання інструменту, а хроматичний тюнер з LED дисплеєм дає можливість швидко і зручно налаштувати гітару навіть на самій темній сцені.



Верхня дека Кап Ясеня (Ash Burl)
Нижня дека Кап Ясеня (Ash Burl)
Обичайка Кап Ясеня (Ash Burl)
Глибина корпусу 83 мм
Гриф Червоне дерево (Mahogany)
Накладка грифа Мербау (Merbau)
Бридж Мербау (Merbau)
Верхній поріжок 43 мм
Механіка Нікельовані кілки закритого типу
Мензура 25.5" (648мм)
Лади 20
Система зв'язок деки Advanced X-Bracing
Звукознімачі Cort CE304T (з тюнером)
Управління Гучність, 3-смуговий еквалайзер, тюнер
Окантовка Захисна окантовка корпусу і грифа
Колір Натуральний відкритий - OPN (Open Pore Natural)
Виробництво Індонезія
Гарантія 12 місяців (на електронні та механічні компоненти)
Комплектація Гітара, ключ для анкера, запасна шпилька
Додаткові дані Зменшений корпус, виріз

Ваш відгук про: CORT SFX-AB OP

Додати відгук

Ваш email не буде опублікований*

Ваша оцінка