CORT MBM-1 SS

Немає в наявності
24420.00 грн.

SKU:

MBM-1 SS

Категорії:

,

Х'ю Менсон (Hugh Manson) займається виготовленням топових гітар вже більше 30 років і заслужив неабияку репутацію в гітарній спільноті. Інструменти Manson поєднують традиційно високу якість виготовлення та інноваційність і використовуються безліччю всесвітньо відомих зірок рок-н-ролу, включаючи Джона Пола Джонса (John Paul Jones) з Led Zeppelin і Метью Белламі (Matthew Bellamy) з Muse. Компанія Cort вже не перший рік співпрацює з Х'ю Менсоном, створивши чудові інструменти Classic TC і M-Jet, засновані на популярному дизайні Manson Guitar Works, що дає новий погляд на класичні вінтажні форми корпусу гітари. І все це разом називається MS Series.

 

Компанія Cort об'єднала зусилля з Метом Белламі (Matthew Bellamy), гітаристом і фронтменом рок-гурту Muse, і Manson Guitar Works, щоб розробити абсолютно нову підписну модель електрогітари, виготовлену в точній відповідності з побажаннями та уподобаннями Метью. Результат цієї роботи – відмінна рок-гітара з "великим" і повнозвучним тембром і надійністю скелі, і все це за ціною, доступною будь-якому гітаристу! Цю приголомшливу модель оснащено спеціально розробленими звукознімачами від Manson і killswitch кнопкою, щоб створювати унікальні тональні текстури.

Manson Guitar Works®

Компанія Manson Guitar Works виготовляє гітари за індивідуальними замовленнями вже 30+ років і славиться поєднанням високої якості виготовлення та інноваційністю. Плідна співпраця компанії Manson і Меттью Белламі триває вже понад два десятиліття.

Хамбакери Manson®

Модель MBM-1 обладнана звукознімачами, розробленими компанією Manson Guitar Works спеціально для цієї гітари. Повнозвучні хамбакери, встановлені на цій моделі в позиціях біля грифа та бриджу, повністю відповідають конфігурації декількох сценічних і студійних інструментів, які використовує Метью Белламі.

Просте і зручне управління

Зручне і просте управління MBM-1 дозволяє гітаристу зосередитися на музиці, а не на обертанні ручок або гарячковому пошуку потрібного положення перемикача. Один регулятор гучності, один регулятор тону і перевірений часом 3-позиційний перемикач – ось рецепт інструменту, що звучить дійсно універсально.

Killswitch кнопка

Електрогітара MBM-1 обладнана спеціальною killswitch кнопкою, що дозволяє миттєво заглушити звучання інструменту, розширюючи вашу творчу палітру прийомів звуковидобування.

Замкові кілки

Фірмові замкові кілки Cort чудово тримають настройку, навіть при активному використанні інструменту, а також помітно спрощують процедуру заміни струн.

Профіль грифа Soft V

Профіль грифа на гітарах Manson отримав безліч схвальних відгуків і заслужив любов гітаристів усього світу. Для максимального комфорту музиканта, нова MBM-1 отримала гриф з профілем Manson soft V і матовим покриттям.

Ергономічний профіль корпусу

Дизайн корпусу електрогітар серії MS був розроблений особисто Хью Менсоном, з притаманною йому увагою до кожної деталі інструменту. Зверху корпус злегка скошений для зручності правої руки і елегантності, а виріз на задній стороні створює максимальний комфорт при грі стоячи - саме з таких дрібниць і складається ідеальний інструмент для виступів.

Зручний доступ до анкера

Зручний доступ до анкера дозволяє гітаристу швидко і легко налаштувати комфортний для себе прогин грифа, без необхідності пошуку викрутки і шестигранних ключів.



Тип конструкції Гриф на болтах (Bolt-On)
Корпус Американська липа (Basswood)
Мензура 25,5" (648мм)
Гриф Канадський клен (Canadian Hard Maple)
Накладка грифа Індійський Лаурел (Indian Laurel)
Радіус накладки грифа Змінний (Compound) радіус: 12"-16"
Інкрустація Маркери ладів
Бридж Tune-o-matic bridge w/stop tailpiece
Звукознімачі 2 х Manson Humbucker
Лади 22 лади
Механіка Хром
Кілки Замкові кілки Cort
Управління 1 гучність, 1 тон, 3-х позиційний перемикач, killswitch кнопка
Колір Зоряно сріблястий - SS (Starlight Silver)
Струни 10 - 46
Комплектація Гітара, ключі для анкера і бриджу
Виробництво Індонезія
Гарантія 12 місяців (на електронні та механічні компоненти)
Додаткові дані Підписна модель Matthew Bellamy (MUSE)

Ваш відгук про: CORT MBM-1 SS

Додати відгук

Ваш email не буде опублікований*

Ваша оцінка