CORT G280 Select TBK

В наявності
21945.00 грн.

SKU:

G280 Select TBK

Категорії:

,

Електрогітари G Series - логічна еволюція вінтажних інструментів, що вже встигли стати справжньою класикою. Ця колекція гітар з двома вирізами пропонує дуже широкий вибір інструментів для всебічного задоволення потреб будь-якого гітариста.

Корпус з вільхи з топом з хвилястого клена

Корпус з вільхи забезпечує дуже тепле і насичене звучання, а вишуканий топ з вогняного клена не лише додає краси, але й збагачує тембр інструменту, надаючи йому яскравість та енергійність.

Звукознімачі Cort Voiced Tone VTS-63 та VTH -77

Компанія Cort дуже серйозно підходить до гітарного звучання. Завдяки багаторічному досвіду виготовлення мільйонів чудових інструментів і звукознімачів для них, фахівці Cort змогли створити звукознімачі серії Voiced Tone. Головна перевага цих звукознімачів - вони ідеально підходять для електрогітар Cort, оскільки були розроблені спеціально для них.

 

Потужне та "гаряче" звучання хамбакера Voiced Tone VTH-77 і кришталевий тембр синглів VTS-63 ідеально розкривають тональні можливості гітари. Модернова чіткість і розбірливість при грі на чистому звуці та пробивний енергійний тон з відмінним сустейном при використанні овердрайву - з датчиками Voiced Tone твій інструмент готовий до будь-якого музичного жанру!

Тремоло Cort® CFA-III

Ця безкомпромісна тремоло-система включає в себе сідла з нержавіючої сталі, сталеві якір і опорну плиту, які забезпечують поліпшений сустейн, більш швидку атаку і більш цілісний і збалансований основний тон.

Змінний радіус накладки грифа

Розкішна опція для музикантів, які люблять переходити від простих акордів і рифів в нижньому регістрі до швидкісних соло і виразним бендів в верхньому регістрі. Змінний (compound) радіус помітно полегшує виконання навіть складних пасажів, так що ти зможеш зосередитися на грі.

Замкові кілки Cort

Замкові кілки Cort забезпечують чудову стабільність строю, усуваючи прослизання струн і сприяючи їх швидкої заміни в разі потреби.

Профіль грифа Ergo-V

Оновлений Ergo-V дизайн профілю грифа забезпечує більше комфорту при грі в будь-якій позиції по всій довжині грифа, знижуючи стомлюваність кисті руки.





Тип конструкції Гриф на болтах (Bolt-On)
Корпус Вільха (Alder) з топом з вогненного клена (Flamed Maple)
Мензура 25,5" (648мм)
Гриф Клен (Canadian Hard Maple)
Накладка грифа Палісандр (Rosewood)
Профіль грифа Ergo-V
Радіус накладки грифа Змінний (Compound): 305-406мм (12"-16")
Інкрустація Позиційні маркери ладів
Бридж Cort CFA-III Tremolo
Звукознімачі Voiced Tone H-S-S (VTS63 & VTH77)
Лади 22
Механіка Хром
Кілки Замкові кілки Cort Staggered Locking
Управління 1 гучність, 1 тон, 5-позиційний перемикач
Колір Прозорий чорний лак - Trans Black (TBK)
Струни 09-42
Комплектація Гітара, ключі для анкера і тремоло
Виробництво Індонезія
Гарантія 12 місяців (на електронні та механічні компоненти)

Ваш відгук про: CORT G280 Select TBK

Додати відгук

Ваш email не буде опублікований*

Ваша оцінка