CORT G300 Pro VVB

В наявності
29783.00 грн.

SKU:

G300 Pro VVB

Категорії:

,

G300 Pro - нова флагманська модель культової серії G

Це гітара в вишуканому стилі з сучасними характеристиками, яка поєднує в собі все найкраще з арсеналу Cort, задовольняючи найвитонченіші потреби в чудової зручності гри, універсальності звучання і естетичному дизайні. Особливості G300 Pro включають корпус з американської липи вищого гатунку, топ з клена (6мм), гриф і накладку грифа з клена roasted з маркерами ладів, що світяться у темряві, лади з нержавіючої сталі і два хамбакера Seymour Duncan® в парі з п'ятипозиційним перемикачем для універсальності при підборі тембру звучання. Вперше за всю історію серії G, на G300 Pro встановлені 24 лади, що робить її по-справжньому сучасною гітарою для майстерних музикантів, що грають соло в високих позиціях.

Корпус з американської липи з топом з клена

Ця перевірена комбінація деревини для сучасних гітар забезпечує збалансоване звучання завдяки багатим середнім частотам корпусу з американської липи і яскравості кленового топа (6мм), дозволяючи гітарі прорізати мікс тембром, оптимізованим для соло-партій.

Хамбакери Seymour Duncan® Jazz & JB

Брриджевий хамбакер, Seymour Duncan JB, і нековий, Seymour Duncan Jazz, в поєднанні зі спеціальною схемою на 5 положень представляють всі прекрасні сучасні та класичні звуки хамбакера і два виняткових тони синглу для неперевершеної універсальності з простою схемою управління. Від зашкалюючого металу і неймовірно швидкої гри до джазового тепла і  чистоти, звучання інструменту завжди музичне з чіткістю і глибиною.

5-позиційний перемикач

Проста, але універсальна схема управління забезпечує більшість режимів звучання необхідних музиканту, дозволяючи зосередитися безпосередньо на грі і створенні музики. 5-позиційний перемикач має спеціальну розпайку, що дозволяє отримати прозоре і блискуче звучання синглу в 2-ій і 4-ій позиціях і насичене, потужне звучання хамбакера в бриджевій, середній і нековій позиції.

Накладка грифа і гриф з клена roasted

При обробці в безкисневій печі при високих температурах, деревина клена стабілізується і набуває золотисто-коричневого відтінку, що робить зовнішній вигляд інструменту більш вінтажним, а тембр звучання більш щільним.

Мультирадіус накладки грифа (12-16")

Чудове рішення для гітаристів, які застосовують переходи від простих акордів в низькому регістрі до високошвидкісного соло і бендів в верхньому регістрі. Мультирадіус значно покращує іграбельність, дозволяючи зосередитися на самій грі.

Маркери ладів що світяться у темряві

Маркери ладів розташовані збоку і світяться у темряві, що дозволяє гітаристу бачити їх навіть на темній сцені.

Лади з нержавіючої сталі

Лади з нержавіючої сталі володіють відмінною стійкістю до корозії. Широкі і високі, вони забезпечують швидкий відгук, хорошу артикуляцію при грі акордами і чисте звучання при грі окремих нот.

Замкові кілки Cort® Staggered

Кілкова механіка Cort® staggered з блокуванням забезпечує точну і стабільну настройку, а також більш легку і швидку зміну струн. Цей простий і ефективний спосіб настройки дозволить вам зосередитися на грі.

Верхній поріжок Graph Tech® Black TUSQ

TUSQ® - це сучасний полімер, який багато виробників і гітаристи воліють завдяки його багатому звучанню і сустейном. Для забезпечення однорідної щільності цей полімер формується під високим тиском при високій температурі. TUSQ® розроблений для більш ефективної передачі енергії струн і пожвавлення звучання гітари поліпшеними гармоніками, гучністю і сустейном.

Тремоло Cort® CFA-III

Ця безкомпромісна тремоло система включає в себе сідла з нержавіючої сталі, сталевий механічно оброблений якір і сталеву опорну пластину, що забезпечує значно поліпшений сустейн, швидшу і різку атаку і більш збалансований основний тон. Втоплений блок дозволяє підтягувати струни, щоб підняти висоту звучання, а також опускати їх для зниження звучання, забезпечуючи додаткову універсальність тремоло.





Тип конструкції Гриф на болтах (Bolt-On)
Корпус Американська липа з топом з клена
Мензура 25 1/2" (648мм)
Гриф клен Roasted
Накладка грифа Клен Roasted, мультірадіус (12"-16")
Інкрустація Перламутрові точки - маркери ладів
Окантовка Кремова по корпусу
Бридж Cort CFA-III Tremolo
Звукознімачі Seymour Duncan® Jazz SH2N & JB TB4
Лади 24 (нержавіюча сталь)
Механіка Хром
Кілки Замкові кілки Cort
Управління 1 гучність, 1 тон, 5-позиційний перемикач
Колір Vivid Burgundy (VVB)
Струни D'Addario® EXL120
Комплектація Гітара, ключі для анкера і тремоло
Виробництво Індонезія
Гарантія 12 місяців (на електронні та механічні компоненти)

Ваш відгук про: CORT G300 Pro VVB

Додати відгук

Ваш email не буде опублікований*

Ваша оцінка