CORT X500 Menace BKS

В наявності
34485.00 грн.

SKU:

X500 Menace BKS

Категорії:

,

X500 переродилася в темну і агресивну X500 Menace, з естетикою і вдосконаленнями для екстремального метала і важкої музики

Зберігши конструкцію з наскрізним грифом для виняткового сустейна і доступу до верхніх ладів, X500 Menace отримала корпус з червоного дерева з кленовим топом, реверсну головку грифа, гриф з 7 частин клена/амаранту/панга панга і накладкою з мультірадіусом. X500 Menace оснащена тремоло системою FloydRose® 1000 Series і парою хамбакерів Seymour Duncan® Sentient & Nazgûl для виняткової зручності гри, якості звуку і загрозливого зовнішнього вигляду для гітаристів екстремальних жанрів.

Корпус з червоного дерева з кленовим топом

Кленовий топ на корпусі з червоного дерева являє собою класичне поєднання, звучання якого просто неможливо перевершити: щільне, різке, тепле, насичене і повне. У поєднанні з наскрізним кріпленням грифа, можливості сустейна і передачі тону просто безмежні.

Наскрізний гриф

Коли мова заходить про сустейн і сфокусованість середніх частот, ніщо не може зрівнятися з наскрізним кріпленням грифа. Непохитна стабільність і неймовірна гладкість - цей гриф створений для швидкості.

Звукознімачі Seymour Duncan® Sentient & Nazgûl

Рушайте зі своєю гітарою в Середзем'я з високою вихідною потужністю пасивних хамбакерів Nazgûl і Sentient. Nazgûl оснащений великим керамічним магнітом з особливою котушкою, яка надає йому ідеальне поєднання артикуляції нот, насиченості, атаки медіатора і одного з найжорстокіших «Чагів», які ви коли-небудь чули від хамбакера. Нековий звукознімач Sentient забезпечує збалансоване, універсальне звучання з первісною чистотою і прозорими лід-партіями навіть при максимальному гейні.

1 регулятор гучності, 1 регулятор тону, 3-позиційний перемикач

Іноді простота - це саме те, що необхідно музикантові. 1 регулятор гучності, 1 тону і 3-позиційний перемикач дозволяють гітаристу повністю зосередитися на грі.

Тремоло FloydRose® 1000 Series

Іншим тремоло системам не зрівнятися зі стабільністю настройки FloydRose®. Щоб ви не робили: дайв-бомби, екстремальні флажолети або тонке забарвлення акорду - FloydRose® надає вам упевненість висловлювати свої музичні ідеї, не переживаючи про ладі гітари.

Накладка грифа з чорного дерева

Є багато типів деревини, які використовують для виготовлення накладок грифа, але жоден з них не зрівняється з чорною, як смола красою і гладкістю чорного дерева.

Гриф з 7 частин клена/амаранту/панга панга

Складовий гриф з 7 частин деревини клена, амаранту (Purple Heart) і панга панга має неперевершену стабільністю і гладкість, що робить його ідеальним для високошвидкісних рифів і соло, з необмеженим доступом до найвищих ладів.

Мультирадіус накладки грифа (12-16")

Чудове рішення для гітаристів, які застосовують переходи від простих акордів в низькому регістрі до високошвидкісного соло і бендів у верхньому регістрі. Мультирадіус значно покращує зручність гри, дозволяючи зосередитися на самій грі.

Реверсивна головка грифа

Ексклюзивно для моделі X500 Menace, реверсивна головка грифа надає їй нетрадиційний і злий вигляд у порівнянні з оригінальним дизайном.





Тип конструкції Наскрізний гриф
Корпус Червоне дерево (Mahogany) з кленовим топом (Maple)
Мензура 25,5"
Гриф Клен (Maple), амарант (Purple Heart) і Панг Панг (Panga Panga) 7 частин
Накладка грифа Чорне дерево (Ebony), мультирадіус 12"-16"
Окантовка Немає
Бридж FloydRose® 1000 Series
Звукознімачі Seymour Duncan® Sentient (нековий) & Nazgûl (бриджевий)
Лади 24
Механіка Чорна
Кілки Cort
Управління 1 гучність, 1 тон, 3-позиційний перемикач
Колір Чорний матовий - Black Satin (BKS)
Струни D'Addario® EXL120
Комплектація Гітара, ключі для анкера і тремоло
Виробництво Індонезія
Гарантія 12 місяців (на електронні та механічні компоненти)

Ваш відгук про: CORT X500 Menace BKS

Додати відгук

Ваш email не буде опублікований*

Ваша оцінка