CORT B4 Element OPN

Немає в наявності
20064.00 грн.

SKU:

B4 Element OPN

Категорії:

,

Бас-гітари серії Artisan створені для професійних музикантів, яким потрібен інструмент найвищої якості. Добірні породи дерева, високоякісна механіка та фірмова електроніка Bartolini роблять серію Artisan чудовим вибором як для сценічного, так і для студійного використання.

 

Artisan B4 Element - це повністю оновлена ​​модель, що поєднує в собі найкращі елементи неймовірно популярних басів Artisan серії B, включаючи гриф з п'яти частин панга-панга/горіха, з накладкою з roasted клена, фірмові звукознімачі та преамп Bartolini MK-1 і кілки Hipshot Ultralite. Новий масивний бридж MetalCraft M4 з подвійною системою установки струн, значно покращує резонанс і передачу тону, а більш округлий ергономічний корпус з червоного дерева з витонченим фігурним топом з ясена доступний в 3 привабливих колірних варіантах. Незрівнянне поєднання добірних складових і високої якості виготовлення, якою славиться Cort роблять Artisan B4 Element дійсно гідним вибором як для професійних музикантів, так і для ентузіастів.

Топ з ясена на корпусі з червоного дерева

Поєднання ясенового топа і корпусу з добірного червоного дерева гарантує ідеальний баланс теплого насиченого й енергійного баса, та яскравих чистих і прозорих верхів. Така конструкція не лише відмінно звучить, але також притягує погляд чаруючою натуральною естетикою фактури дерева.

Звукознімачі Bartolini MK-1

Звукознімачі MK-1 в повній мірі передають фірмове об'ємне звучання Bartolini. Завдяки цьому B4 має характерний збалансований "рояльний" тембр, з виразною серединою й чистими верхами, та чудово підходить як для гри в групі, так і для сольного виконання.

Активна електроніка Bartolini MK-1 EQ

Один з найвідоміших преампів Bartolini - MK-1, забезпечує потужне, але при цьому лінійне посилення зберігаючи живе натуральне звучання інструменту. Гнучкий трисмуговий еквалайзер дозволяє легко налаштувати звучання бас-гітари, будь-то на сцені або в студії. Крім цього, B4 Element обладнаний перемикачем активного/пасивного режиму, що дозволяє миттєво вибрати сучасний активний або ж традиційний пасивний тембр.

Бридж MetalCraft M

Міцний та масивний бридж MetalCraft M був розроблений з упором на простоту використання і поліпшену передачу тону. Залежно від товщини струн подвійна система установки дозволяє встановлювати їх або крізь корпус, або зверху, щоб знайти найкращий оптимальний натяг струн, забезпечуючи покращений сустейн, комфорт при грі та сфокусоване звучання. Ще одне велике поліпшення в передачі тону - це глибокі окремі прорізи, які надійно утримують сідла, запобігаючи будь-якому небажаному зрушенню, в той же час дозволяючи вібраціям струни правильно передаватися на корпус.

Гриф з п'яти частин панга-панга/горіха

Гриф бас-гітари Cort B4 Element виготовлений з 5 частин панга-панга/горіха, деревина яких відрізняється твердістю та міцністю. Результат поєднання цих порід дерева - пружна та сфокусована середина, що чудово доповнює виразний тон корпусу з червоного дерева для ідеально збалансованого звучання. Спеціально вивірений профіль і плавна п'ята грифа додають зручності при грі та забезпечують легкий доступ до верхніх ладів.

Кілки Hipshot Ultralight

Бас-гітари серії Artisan обладнані високоякісним кілками Hipshot Ultralight з передавальним співвідношенням 20:1. Виготовлені зі спеціального цинкового сплаву й оснащені алюмінієвими штоками, ці кілки вирізняються зменшеною на 30% вагою, в порівнянні зі стандартними.

Накладка грифа з Roasted клена

Особлива термообробка канадського клена в спеціальній безкисневій печі дозволила стабілізувати деревину і домогтися приголомшливого золотаво-шоколадного відтінку. Завдяки такій технології гриф інструмента відрізняється підвищеною стабільністю, вінтажним зовнішнім виглядом і помітно більш потужним щільним звучанням. Деревина клена дуже щільна і тверда, але не груба і неймовірно чутлива до звуковидобування, особливо при грі медіатором і слепом. Накладка грифа, виготовлена ​​з клена, додає тембру інструмента ще більше енергійності та яскравості з характерною "клацаючою" атакою.



Корпус Червоне дерево (Mahogany) з топом з ясена (Ash)
Тип конструкції Гриф на болтах (Bolt-On)
Гриф Панга-панга (Panga Panga)/горіх (Walnut)
Накладка грифа Roasted клен, радіус накладки 400мм
Мензура 34"
Лади 24 лади
Бридж MetalCraft M4
Звукознімачі Bartolini МК-1
Еквалайзер Bartolini MK-1
Управління 3-смуговий еквалайзер, 1 гучність, 1 баланс, перемикач EQ on/off
Механіка чорний
Кілки Hipshot Ultralight
Колір Натуральний відкритий - Open Pore Natural (OPN)
Комплектація Гітара, ключі для анкера і бриджу
Виробництво Індонезія
Гарантія 12 місяців (на електронні та механічні компоненти)

Ваш відгук про: CORT B4 Element OPN

Додати відгук

Ваш email не буде опублікований*

Ваша оцінка