CORT CORE-OC ABW OPLB w/case

В наявності
19751.00 грн.

SKU:

CORE-OC ABW OPLB w/case

Категорії:

,

Преміальна лінійка all-solid акустичних гітар Cort серії Core - це найкращі матеріали, компоненти та найвища якість виготовлення для інструментів, які з часом будуть ставати тільки краще, як гарне вино. Якщо найвища якість звучання є головним пріоритетом, то гітари Core Series - саме те, що потрібно! 

Серце твоєї музики

При створенні акустичних гітар серії Core майстри Cort керувалися принципом "краса в простоті". Головним завданням було позбутися несуттєвих крикучих елементів дизайну та зосередитися на тому, що справді робить акустичні гітари чудовими. Результатом цього підходу стала акустична гітара з цільного дерева, яка виглядає просто, але елегантно, зручна для музиканта і має натуральне акустичне звучання. Нова серія Core дасть тобі саме те, що багато гітаристів хочуть від по-справжньому якісної акустичної гітари. 

Корпус із цільної гренадили

Тональні характеристики гренадили увібрали в себе краще від багатьох популярних музичних порід дерева. Багаті баси червоного дерева, яскравість клена та насичені гармоніки палісандра – ідеальний тембральний мікс для ідеальної гітари! Гренадила відмінно підходить як для пальцевої техніки виконання (фінгерстайл), так і для гри медіатором.

Форма корпусу OM (Orchestra Model)

Компактні розміри OM ідеально підійдуть не лише юним музикантам та витонченим гітаристкам, але й професійним виконавцям, які шукають максимально зручний та комфортний інструмент. Яскраве звучання Orchestra Model із підкресленим середньочастотним діапазоном ідеально підходить для пальцевої техніки виконання. Зручний венеціанський виріз полегшує доступ до верхніх ладів для виконання сольних партій.

Звукознімач Fishman Sonitone

Система Sonitone, встановлена ​​всередині корпусу Core-OC Blackwood без зайвих отворів у деці або обичайці, зберігає весь натуральний резонанс і чисте акустичне звучання інструменту.

Кістяні поріжки

Поріжки акустичних гітар серії Core виготовлені з кістки індійського буйвола для більш натуральної передачі енергії вібрації струн на корпус та гриф інструменту.

Гриф з червоного дерева з накладкою з овангкола

Деревина овангкола дуже цінується виробниками музичних інструментів. Тембрально овангкол дуже близький до палісандру з характерною теплою серединою та повнозвучним тоном. Поєднання накладки з овангкола та грифа з червоного дерева - це чудовий рецепт збалансованого звучання зі збільшеним сустейном.

Покриття Open Pore

Покриття типу Open Pore (OP) не тільки дозволяє насолодитися візуальною текстурою деревини, але дозволяє інструменту вільно "дихати", тим самим підвищуючи його природну гучність і яскравість. 

Фірмовий жорсткий чохол у комплекті

У комплекті з інструментом постачається фірмовий жорсткий чохол, що поєднує кращі захисні якості кейсу зі зручністю та мобільністю чохла.







Дизайн гітари OM Cutaway (Orchestra Model)
Верхня дека Цілісна гренадила (Solid Blackwood)
Нижня дека Цілісна гренадила (Solid Blackwood)
Обичайка Цілісна гренадила (Solid Blackwood)
Гриф Червоне дерево (Mahogany) з накладкою із овангкола (Ovangkol)
Бридж Овангкол (Ovangkol)
Верхній поріжок Кістяний, 43мм
Нижній поріжок Кістяний
Інкрустація Крапки - маркери ладів
Механіка Закриті колки із чорними ручками
Мензура 643мм (25.3")
Лади 20
Струни D'Addario EXP16 (12-53)
Система зв'язок деки Hand Scalloped X-Bracing
Звукознімачі Датчик Fishman Sonicore + преамп Fishman Sonitone
Управління Гучність, тон
Окантовка Чорна по деці
Колір Відкритий санбьорст - Open Pore Light Burst (OPLB)
Виробництво Китай
Гарантія 12 місяців (на електронні та механічні компоненти)
Комплектація Гітара, ключ для анкера, фірмовий чохол

Ваш відгук про: CORT CORE-OC ABW OPLB w/case

Додати відгук

Ваш email не буде опублікований*

Ваша оцінка