CORT Earth-Mini E Adirondack OP w/bag

В наявності
10346.00 грн.

SKU:

Earth-Mini E Adirondack OP w/bag

Категорії:

,

Інструменти серії Earth, що зберегли зовнішній вигляд і звучання з часів золотої ери акустичних гітар, є чудовою альтернативою вінтажним акустикам. Гітари Earth чудово підходять як для експресивної гри медіатором, так і для делікатної пальцевої техніки. Характерною особливістю всіх інструментів цієї серії є використання цільної деревини для виготовлення верхньої деки і традиційне для Cort чудове поєднання якості та доступності.

Зменшений 3/4 корпус

Зі зменшеними розмірами і глибиною корпусу ця модель - дуже портативна та ідеально підходить для подорожей. Завдяки своїй компактності Earth Mini E ідеально підійде для дівчат та молодих музикантів.

Верхня дека з цілісної червоної ялини

Червона, або адирондакська (Adirondack) ялина більш міцна і щільна, ніж сітхінська (Sitka) ялина. Ця порода характеризується чудовою тональною динамікою, дозволяючи передати кожну деталь твого виконання - ідеальний вибір для будь-якої манери гри.

Нижня дека і обичайка з червоного дерева

Завдяки яскравому і водночас щільному звучанню з вираженим середньочастотним діапазоном, червоне дерево вже стало стандартом для виготовлення обечайки і нижньої деки акустичних гітар.

 

Звичайно, багате звучання цільної деревини залишається неперевершеним, проте конструкція з ламінованої деревини також може забезпечити відмінне звучання надійного і доступного інструмента. Одна з переваг застосування такої конструкції - неймовірна стійкість навіть до різких перепадів вологості.

Вбудована електроніка

Earth Mini E обладнана вбудованим керамічним п'єзозвукознімачем і передпідсилювачем Cort CE304T. Трисмуговий еквалайзер, дозволяє точно відкоригувати звучання інструмента, а хроматичний тюнер, з LED дисплеєм, дає можливість швидко і зручно налаштувати гітару навіть на затемненій сцені.

Покриття Open Pore

Покриття типу Open Pore (OP) не тільки несе естетичну насолоду від натуральної текстури деревини, але й дозволяє інструменту вільно "дихати", завдяки чому підвищується його природна гучність і яскравість.

Мензура 3/4

З довжиною мензури 3/4 ця гітара ідеально підходить в якості першого інструмента для юного учня. Також цю компактну акустику зручно брати з собою у подорожі.

Чохол в комплекті

CORT AD-MINI - JAM.UA

Earth MINI E поставляється в комплекті зі зручним фірмовим чохлом для транспортування.



Верхня дека Цілісна червона ялина (Solid Adirondack Spruce)
Нижня дека Червоне дерево (Mahogany)
Обичайка Червоне дерево (Mahogany)
Гриф Червоне дерево (Mahogany)
Накладка грифа Овангкол (Ovangkol)
Бридж Овангкол (Ovangkol)
Верхній поріжок 43мм
Механіка Хромовані колки закритого типу
Мензура 3/4 - 578 мм (22.8")
Лади 20
Струни D'Addario EXP16 Light (12-53)
Звукознімачі Cort CE304T
Управління Гучність, 3-смуговий еквалайзер, тюнер
Колір Натуральний відкритий - OpenPore (OP)
Виробництво Китай
Гарантія 12 місяців (на електронні та механічні компоненти)
Комплектація Гітара, ключ для анкера, м'який чохол

Ваш відгук про: CORT Earth-Mini E Adirondack OP w/bag

Додати відгук

Ваш email не буде опублікований*

Ваша оцінка