DEAN MARKLEY 8011

Немає в наявності
370.00 грн.

SKU:

8011

Категорії:

,

Струни для акустичної гітари
 

Вдень і вночі, в студії і на сцені нові струни Dean Markley серії Blackhawk гарантують натуральне звучання, завдяки спеціальному покриттю! Струни Blackhawk відрізняються чудовою якістю, тональною універсальністю і підвищеною міцністю, вони чудово підійдуть для будь-якого стилю гри. Більш того, на відміну від інших струн з покриттям, вони не лущаться і не обсипаються!

 

Струни Blackhawk Phosphor Bronze відрізняються дуже збалансованим м'яким звучанням, глибоким але яскравим. Сплав з 92% міді і 8% олова забезпечує чудове інтонування і збільшений термін служби.

 

Що ж робить струни Blackhawk по-справжньому особливими? Перш за все, це шестигранна центральна жила, виготовлена ​​з високовуглецевої сталі і забезпечує чудову міцність і стабільність строю.


Обмотувальний дріт виготовлений із застосуванням унікальних технологій і пропрієтарного обладнання, а спеціальне ультратонке покриття, нанесене з використанням цифрового мікрометра, зберігає максимально природні відчуття при грі. Забудьте про спотворене звучання і незвичні відчуття, характерні для струн з покриттям - спробуйте струни Blackhawk!

 

Основні характеристики:

  • Виготовлені з високоякісної фосфор бронзи
  • Спеціальне захисне покриття збільшує термін служби
  • Калібр Light: .011 -.052


Виробництво США

Ваш відгук про: DEAN MARKLEY 8011

Додати відгук

Ваш email не буде опублікований*

Ваша оцінка