DIMARZIO DP224F BK

Немає в наявності
3822.00 грн.

SKU:

DP224F BK

Категорії:

,

Відмінними рисами моделі AT-1 є баланс, теплота і чіткість - все завдяки запатентованій технології моделі 36th Anniversary PAF®

Енді Тіммонс (Andy Timmons) - чудовий гітарист з чудовим смаком, видатною артикуляцією і відмінним звучанням. Починаючи з 2001 року, він почав використовувати звукознімач DiMarzio, спеціально створений для бриджевої позиції його підписного Ibanez. З тих пір, цей датчик міцно вписався в його сетап. Відмінними рисами моделі AT-1 є баланс, теплота і чіткість - все завдяки запатентованій технології моделі 36th Anniversary PAF®. Але, при цьому AT-1 звучать могутніше і сфокусовані на рок-музику. Рекомендується для установки в позицію біля бриджу.

 

Технічні особливості

Модель DiMarzio AT-1, спочатку створювалася для гітари з червоного дерева, з мензурою 25,5". Однак вона відмінно себе проявляє і на інших інструментах. В спектрі звучання AT-1, досить низів і середини для того, щоб додати теплоту в звучання яскравих інструментів, а також досить чіткості, для гітар з вклеєним грифом і мензурою 24,75".

Модифікація F-Spaced (DP-224F) зі збільшеною відстанню між магнітопроводами.

Тембр:

  • Верх: 3,5
  • Верхня середина: 8,0
  • Низька середина: 8,0
  • Низ: 9,0


Типи гітар Рекомендовано для цельнокорпусних з мензурой 25.5" і корпусом з червоного дерева
Магніт Alnico5
Позиція Біля бриджу
Вихідна напруга, мВ 320
Опір по постійному струму, кОм 16.5
Кабель 4-контактний
Шумозаглушення Так
Колір Чорний
Виробництво США
Гарантія 12 місяців

Ваш відгук про: DIMARZIO DP224F BK

Додати відгук

Ваш email не буде опублікований*

Ваша оцінка