DIMARZIO DP227 BK

В наявності
4242.00 грн.

SKU:

DP227 BK

Категорії:

,

LiquiFire однаково добре працює як в соло-партіях з сильним перевантаженням, так і в складних акордових послідовностях на чистому звуці

Джон Петруччі (John Petrucci) з кінця 80-х і по сьогоднішній день встановлює планку сучасного прогресив-металу. Його вклад у розвиток техніки гри на електрогітарі важко переоцінити.

 

Модель DiMarzio LiquiFire™ є найсвіжішою і найновішою спільною розробкою DiMarzio і Джона. Він використовував цю модель під час запису десятого студійного альбому Dream Theater "Black Clouds and Silver Linings". Джон хотів отримати звукознімач в позиції біля грифа зі "співаючим" соло тоном при використанні із сильно перевантаженим підсилювачем. При цьому, на чистому звуці він хотів отримати чітке акордове звучання.

 

З середини 90-х років, коли у Джона з'явилися гітари Ernie Ball, він використовував для позиції біля грифа модель Air Norton™, а також її особливі модифікації. У порівнянні з ними новинка DiMarzio LiquiFire™ має істотні відмінності. Верхні частоти більш гладкі і округлі, тоді як низи більш щільні і яскраві. Загальна звукова картина більш сфокусована, і LiquiFire™ однаково добре працює як в соло партіях з сильним перевантаженням, так і в складних акордових послідовностях на чистому звуці.

Тембр:

  • Верх: 4,0
  • Верхня середина: 6,5
  • Низька середина: 6,5
  • Низ: 5,0




Типи гітар Цільнокорпусні
Магніт Alnico 5
Позиція Біля грифа (можлива установка також і в позицію біля бриджу)
Вихідна напруга, мВ 300
Опір по постійному струму, кОм 10.75
Кабель 4-контактний
Шумозаглушення Так
Виробництво США
Гарантія 12 місяців

Ваш відгук про: DIMARZIO DP227 BK

Додати відгук

Ваш email не буде опублікований*

Ваша оцінка