DIMARZIO DP192BK

В наявності
3822.00 грн.

SKU:

DP192BK

Категорії:

,

Air Zone - це більш вінтажна версія The Tone Zone

У нього такий же низький string-pull як і у моделей Airbuckers для того, щоб забезпечити співучий сустейн, плюс потужні баси і гармоніки моделі The Tone Zone зі збільшеною чутливістю і контролем.

 

Датчик ідеально підходить до будь-якого потужного підсилювача, дозволяючи музикантові повністю реалізувати потенціал його преамп посилення без того, щоб звучання стало мутним і розмитим. Ця модель добре себе показує і в нековій позиції,  підійде для  тих, кому потрібно отримати звучання hollow-body гітар в гітарі з цільним корпусом, і пропонує виключно гарне звучання при розмиканні котушок, а також в паралельно/послідовному режимі.

З технічної точки зору Air Zone - це ультражирний PAF зі збільшеним виходом. Динамічний діапазон дуже великий і комбінація котушок, налаштованих на різні резонанси з магнітним полем Airbucker,  дозволяє нотам тримати сустейн довше і не ставати "мутними".

 

Ця модель також  добре себе проявить, як хороший джазовий нековий датчик з дуже теплим і повним звучанням. Прекрасно звучить в парі з The Tone Zone, Super Distortion або Super 3 в бриджевій позиції.

Тембр:

  • Верх: 4,5
  • Верхня середина: 7,5
  • Низька середина: 8,0
  • Низ: 9,5


Типи гітар Гітари з цілісним корпусом
Магніт Alnico5
Позиція Бриджева (допускається некова)
Вихідна напруга, мВ 323
Опір по постійному струму, кОм 17.49
Кабель 4-контактний
Шумозаглушення Так
Колір Чорний
Виробництво США
Гарантія 12 місяців

Ваш відгук про: DIMARZIO DP192BK

Додати відгук

Ваш email не буде опублікований*

Ваша оцінка