DIMARZIO DP259FBK

В наявності
4242.00 грн.

SKU:

DP259FBK

Категорії:

,

Звукознімачі DiMarzio The Titan, створені для нового інструмента Джейка Боуена (Jake Bowen)

Джейк Боуен - один з представників нового покоління гітаристів на вістрі прогресивного року. Його звучання - це визначення сучасної рок-гітари, і звукознімачі тут грають важливу роль.

 

Звукознімачі DiMarzio The Titan (модифікації Neck і Bridge) були розроблені для нового інструмента Джейка, створеного компанією Ibanez. Бриджевий датчик є ключовим елементом у звучанні Джейка, і найбільш важливим аспектом його звуку є щільність. Також важлива хороша динаміка під час гри правою рукою, зберігаючи фірмову агресивну середину Periphery.

 

Бриджева модифікація Titan Bridge чудово працює як в стандартному, так і дроп-строях. Крім цього, Джейк зазначає, що у датчика "дуже щільний, агресивний тон з палммьютом (глушіння струн правою рукою), при цьому, коли я граю відкриті акорди, все звучить дуже гарно".

 

Більшість потужних датчиків або надто яскраві або дуже глухі. Titan Bridge яскравий саме там, де необхідно — в нижньому регістрі. Верх звучить більш тепло і округло. В результаті Titan™ має свій відмітний характер в звуці, який не губиться навіть у надщільному міксі з трьох гітар, як у групи Periphery.

Тембр:

  • Верх: 4,0
  • Верхня середина: 6,5
  • Низька середина: 6,5
  • Низ: 5,0




Типи гітар Цільнокорпусні
Магніт Керамічний
Позиція Біля бриджу
Вихідна напруга, мВ 418
Опір по постійному струму, кОм 11.07
Кабель 4-контактний
Шумозаглушення Так
Колір Чорний
Виробництво США
Гарантія 12 місяців

Ваш відгук про: DIMARZIO DP259FBK

Додати відгук

Ваш email не буде опублікований*

Ваша оцінка