DIMARZIO DP757 BK

В наявності
4662.00 грн.

SKU:

DP757 BK

Категорії:

,

Звукознімачі Dimarzio Illuminator 7™ створені для нового інструменту Джона Петруччі (John Petrucci)

Створені для нового інструменту Джона Петруччі - гітари Music Man JP13™, звукознімачі Illuminator™ (модифікації Neck і Bridge) є розвитком багаторічного співробітництва Джона з компанією DiMarzio.

 

Джон говорить про те, що хотів отримати універсальне звучання, що дозволяє йому охопити максимально можливий діапазон тонів в одному інструменті, від масивного овердрайву, дуже щільного, ритмічного і агресивного до “більш експресивного , динамічного і вузького” для гри соло-партій.

 

Illuminator 7™ дещо яскравіший, ніж попередні моделі Джона (Crunchlab і Liquifire), у них трохи більше ясності і презенса.

 

Джон активно використовував нові моделі DiMarzio Illuminator™, а також їх семиструнні версії Illuminator 7™ під час запису нового однойменного альбому Dream Theater, що вийшов 24 вересня 2013 року на лейблі Roadrunner Records.

 

Щоб вирішити задачу, яку поставив Джон, а саме збільшити різницю в звучанні бриджевого і некового датчиків, у Illuminator 7™ Bridge з'явилося три основних особливості: збільшена подача по середнім частотам, більше верхів і щільний низ. Звук вистрілює з динаміків підсилювача якщо сильно вдарити по струнах, і низькі струни не звучать брудно на овердрайві.

Тембр:

  • Верх: 4,0
  • Верхня середина: 6,0
  • Низька середина: 6,0
  • Низ: 5,0




Типи гітар Цільнокорпусні 7-струнні
Магніт Керамічний
Позиція Біля бриджу
Вихідна напруга, мВ 410
Опір по постійному струму, кОм 11.17
Кабель 4-контактний
Шумозаглушення Так
Колір Чорний
Виробництво США
Гарантія 12 місяців

Ваш відгук про: DIMARZIO DP757 BK

Додати відгук

Ваш email не буде опублікований*

Ваша оцінка