DIMARZIO DP260N8

В наявності
4815.00 грн.

SKU:

DP260N8

Категорії:

,

Пол Гілберт (Paul Gilbert) представляє звукознімачі DiMarzio PAF Master Bridge і PAF Master Neck

Dimarzio PAF Master Paul Gilbert

Ларрі Дімарзіо згадує:" Вперше ми почули про Пола Гілберта у 1980 році. Біллі Шіен (Billy Sheehan) розповів нам про 18-річного хлопця з групи Racer X, який нещодавно з'явився в Каліфорнії і просто приголомшив всіх своєю музикою, швидкістю гри і приголомшливою технікою. Звичайно, ми запропонували Полу стати ендорсером DiMarzio і це стало початком наших прекрасних взаємин."

 

Також як і в бриджевій моделі, основними перевагами PAF Master Neck є яскравість і динамічність звучання. Це дуже особлива модель. PAF Master Neck, характерна повним, багатим горловим звучанням, але при цьому не занадто щільним, завдяки чому кожна зіграна нота звучить чисто і прозоро, з прекрасними м'якими верхами. Точно підібрана кількість витків котушки, надають цьому звукознімачу співучий тон, з чудовим сустейном і неймовірною артикуляцією. PAF® Master Neck - вінтажний тон став ще краще!

 

При створенні PAF Master Neck, ми провели ретельне дослідження "міфології", що стосується вінтажних звукознімачів: небалансні котушки, вінтажні сплави, бутиратні бобіни, особливий NOS дріт котушок (зі збільшеною товщиною ізолюючого лаку) і т.д. В результаті, ми вважали за краще сфокусуватися на результаті, а не намагатися створювати репліки старих моделей. Використовуючи наші запатентовані розробки, ми домоглися того, що PAF Master Neck своїм звучанням, віддає належне оригінальному вінтажному тону, але при цьому не імітує його. Замість того щоб "випадково" застосувати небалансні котушки, ми налаштували їх на різні частоти, отримавши той самий ефект, не жертвуючи при цьому шумозаглушенням.

Тембр:

  • Верх: 5,0
  • Верхня середина: 4,0
  • Низька середина: 4,0
  • Низ: 2,5




Типи гітар Цільнокорпусні
Магніт Alnico5
Позиція Біля грифу
Вихідна напруга, мВ 193
Опір по постійному струму, кОм 7.37
Кабель 4-контактний
Шумозаглушення Так
Колір Нікельована металева кришка з імітацією зносу (Worn Nickel Cover)
Виробництво США
Гарантія 12 місяців

Ваш відгук про: DIMARZIO DP260N8

Додати відгук

Ваш email не буде опублікований*

Ваша оцінка