DIMARZIO DP226CR

Немає в наявності
3822.00 грн.

SKU:

DP226CR

Категорії:

,

Коли ми почали працювати з Біллі Корганом (Billy Corgan) з групи Smashing Pumpkins над звукознімачами для його підписного Strat, ми насамперед надіслали йому кілька наших моделей на пробу

Біллі сподобалася комбінація Air Norton S (біля грифа), Chopper (посередині) і Tone Zone S (в бриджі). Після випробування такого комплекту на кількох виступах Біллі попросив внести деякі зміни в бриджевий і нековий датчики. Він хотів глибшого звучання низьких струн без втрати щільності й атаки. Також він хотів, щоб з хай-гейн підсилювачами звук не ставав брудним. Для вирішення цих завдань ми знизили частотний діапазон однієї з котушок в обох звукознімачах, дещо посиливши бас і відкривши середину.

 

У кінцевому підсумку вийшли звукознімачі, які стоять тепер на підписній гітарі Біллі. Датчики повністю відповідають його побажанням в режимі шумоподавлення, і при цьому відмінно звучать в сингловому режимі.

Технічні особливості

Вихід і опір DiMarzio BC-1 і DiMarzio BC-2 в цілому схожі з моделлю Air Norton S. Відмінність - в налаштуванні котушок і в тому, як це впливає на поєднання двох датчиків. Це скоріше нюансова різниця, ніж різниця у звуці, - моделі Біллі звучать більш відкрито.

Тембр:

  • Верх: 2,5
  • Верхняя середина: 8,0
  • Низкая середина: 9,0
  • Низ: 7,0


Типи гітар Стратоподібні
Магніт Керамічний
Позиція Біля мосту (або будь-яка)
Вихідна напруга, мВ 315
Опір по постійному струму, кОм 13.47
Кабель 4-контактний
Шумозаглушення Так
Колір Кремовий
Виробництво США
Гарантія 12 місяців

Ваш відгук про: DIMARZIO DP226CR

Додати відгук

Ваш email не буде опублікований*

Ваша оцінка