DIMARZIO DP273FBK

Немає в наявності
4242.00 грн.

SKU:

DP273FBK

Категорії:

,

Підписна модель Joe Satriani, для установки в позицію біля бриджу

У наші дні з хамбакерів можна вичавити практично будь-який характер звучання за бажанням музиканта - сучасний, вінтажний, теплий, яскравий - від вибухових флажолетів до агресивного човгання. Satchur8 (або Magnetar) був розроблений спеціально для легендарного гітариста-віртуоза Джо Сатріані та має виразну енергійну атаку з теплим, солодким лід-тоном. Дуже динамічний і чуйний, цей датчик може звучати потужно й масивно, або камерно і делікатно в залежності від манери гри гітариста.

 

Коли інженери DiMarzio розпочинали цей проект, вони обрали магніт Alnico 8, тому що він має велику потужність, з маслянисто-гладкою серединою, глибоким насиченим басом і теплим, співаючим сольним тоном, який ідеально відповідає стилю гри Джо. Крім того, котушки були налаштовані на звук Джо. Багате насичене звучання, характерне для магніту Alnico 8, робить Satchur8 відмінним датчиком для любителів гарячого хамбакерного тембру.

 

Характер звучання Satchur8 дуже плавний, але яскравий, з приголомшливою деталізацією. Ця модель ідеально поєднує динамічність та розбірливість кожної ноти. Джо каже, що Satchur8 - це звукознімач з найбагатшим і найповнішим звучанням, який він коли-небудь використовував.

Модель Satchur8 (Magnetar) доступна лише у модифікації F-Spaced

Тембр:

  • Верх: 3,0
  • Верхня середина: 5,5
  • Низька середина: 6,5
  • Низ: 6,5


Типи гітар Цільнокорпусні
Магніт AlNiCo 8
Позиція бріджевого
Вихідна напруга, мВ 375
Опір по постійному струму, кОм 12.73
Кабель 4-контактний
Шумозаглушення Так
Колір Чорний
Виробництво США
Гарантія 12 місяців

Ваш відгук про: DIMARZIO DP273FBK

Додати відгук

Ваш email не буде опублікований*

Ваша оцінка