DUNLOP M169

Немає в наявності
6269.00 грн.

SKU:

M169

Категорії:

,

Педаль ефектів, аналоговий ділей

Педаль MXR Carbon Copy Analog Delay є повністю аналогової лінією затримки, з характерною теплотою і багатством звучання - все завдяки "old school" технології конструювання. Педаль має значні 600мсек затримки з можливістю користування ефектом модуляції, кнопка активації якого розташована в лівому верхньому кутку корпусу. Просте управління часом затримки "Delay", міксом чистого і обробленого сигналів "Mix" і кількістю повторень "Regen" - все розташовано в компактній педалі розмірами не більше Phase 90. Крім цього, два додаткових потенціометра розташовані знизу під кришкою всередині корпусу для зміни параметрів ширини і ступеня модуляції.

 

MXR Carbon Copy допоможе тобі добитися приголомшливого звучання: від  відлуння що розсипається до епічних затримок в дусі Девіда Гілмора. Іншими особливостями M169 є використання байпаса "True hardwire bypass", робота від однієї батареї 9В та наявність яскравого синього світлодіода для впевненої активації педалі на темній сцені.

 

MXR Carbon Copy Analog Delay - це абсолютний хіт від Dunlop Manufacturing, світового лідера в технології аналогових педалей ефектів!





Ефекти Ділей
Управління Регулювання часу затримки (0-600мс), міксу чистого і обробленого сигналів, кількості повторень
Додаткові дані Активація модуляційного ефекту
Живлення Батарея 9В або адаптер Dunlop ECB003 (опція)
Виробництво США
Гарантія 12 місяців

Ваш відгук про: DUNLOP M169

Додати відгук

Ваш email не буде опублікований*

Ваша оцінка