DUNLOP M188

В наявності
6004.00 грн.

SKU:

M188

Категорії:

,

Версія унікального фанкового апарату Auto Q для бас-гітари

Зроби звучання своєї бас-гітари більш виразним з MXR Bass Auto Q. Ця педаль миттєво додасть "фанковості" бас партіям з автентичним Crybaby тоном і додасть соковите післязвучання тривалим нотам і акордам.

 

Перетвори найпростіші ритм і соло партії в комплексний текстурований ефект і відкрий незвідані грані своєї музики. 6 регуляторів дають тобі безмежний контроль над Bass Auto Q: Range управляє базовою частотою ефекту, Q регулює ширину фільтра, від м'якого і пологого і до яскравого гострого піку, ручка Blend контролює кількість Wah і Shimmer ефектів, Decay - формує перехід між Wah і Shimmer, Rate управляє швидкістю шиммера, а регулятор Volume контролює загальну гучність ефекту.

 

Традиційно для всіх педалей MXR, Bass Auto Q виконаний в міцному металевому корпусі з надійним перемикачем і може отримувати живлення від 9 В батареї або опціонального блоку живлення. Справжній "мастхев" для бас гітариста!



Ефекти Auto wah, shimmering для бас гітари
Управління Перемикач на корпусі вмикає / вимикає ефект (червоний світлодіод засвічується при вмиканні), регулятор Range визначає нижній частотний поріг ефекту, реулятор Q змінює інтенсивність ефекту wah, регулятор Volume відповідає за загальний вихідний рівень сигналу (неактивний режимі байпас), регулятор Decay змінює поріг загасання wah ефекту (з регулятором Blend вимкненим) або перехід між wah і мерехтінням (з увімкненим Blend, регулятор Blend змінює кількості ефектів auto-wah і мерехтіння один відносно одного, регулятор Rate відповідає за швидкість ефекту мерехтіння
Живлення Адаптер Dunlop ECB-003 AC Adapter або батарея 9В
Виробництво США
Гарантія 12 місяців

Ваш відгук про: DUNLOP M188

Додати відгук

Ваш email не буде опублікований*

Ваша оцінка