DUNLOP PH112T.73

В наявності
572.00 грн.

SKU:

PH112T.73

Категорії:

,

Набір медіаторів Hetfield's Black Fang Pick Tin

Цю людину особливо представляти не потрібно. Від треш-класики “Master of Puppets” до сучасних творів Metallica, таких як “Cyanide", заслужений майстер змінного штриха, народний артист всієї Америки, Європи і Азії і скромний лауреат пачки нагород Греммі, Джеймс Хетфілд (James Hetfield) може сміливо вважатися батьком багатьох гітаристів і тих, хто зараховує себе до останніх.

 

Скільки молодих і незміцнілих умів було завойовано невибагливими "Blackened", "Battery", "Fight Fire With Fire" та іншими ламаними композиціями незабутньої Metallica. Деякі ж композиції, такі як "Enter Sandman" і "Nothing Else Matters" назавжди і великим шрифтом Arial Bold закарбовані в історію і красуються чи не в кожному музичному магазині поруч з написами "Категорично забороняється виконувати в магазині!" Заслужити таку повагу вдається дуже небагатьом.

 

Віддаючи перевагу медіаторам з яскравим тоном і гострою атакою, Хетфілд замовив у Dunlop спеціальну модифікацію, як кажуть, "під себе". За основу був взятий класичний дизайн, виготовлений з жорсткого і міцного матеріалу Ultex, що забезпечує чіткий тон і гостру атаку. Крім цього, у замовній моделі з'явився гострий і контурований наконечник для швидкості і чіткості - ідеальна знахідка для тих, хто хоче досягти ясного, швидкого і чіткого звучання. "Він швидкий, яскравий і міцний завдяки гострому наконечнику і структурі матеріалу” резюмує Джеймс. "Цей медіатор - як раз те, що потрібно — просто отрута."

  • Набір медіаторів Hetfield's Black Fang Pick Tin
  • Товщина: 0.73 мм
  • 6 шт в наборі
  • в металевому боксі


Виробництво США

Ваш відгук про: DUNLOP PH112T.73

Додати відгук

Ваш email не буде опублікований*

Ваша оцінка