DUNLOP 462P.88

В наявності
241.00 грн.

SKU:

462P.88

Категорії:

,

Набір медіаторів Tortex TIII

Медіатори серії TIII - це відчуття і звучання легендарних Tortex, об'єднані зі швидкістю і точністю гострого наконечника, запозиченого у медіаторів Jazz III. Tortex TIII - найефективніші та дивовижні медіатори в лінійці Tortex!

 

Медіатори серії Tortex вперше з'явилися в 1981 році і спочатку розроблялися для того, щоб стати високоякісної заміною традиційних медіаторів з черепашачого панцира. Новаторське творіння Джима Данлопа не тільки з легкістю виконало цю задачу, але і встановило нові стандарти медіаторів, ставши еталоном, на який рівняються абсолютно всі.

 

Взявши за основу точність, стабільність і кольорове маркування товщини популярної серії нейлонових медіаторів Nylon Picks, Джим вирішив створити медіатор з яскравою та енергійною атакою, чудовою міцністю і пружністю, та поліпшеною чіпкою поверхнею. Взявши за основу матеріал Delrin, він витратив більше року, розробляючи спеціальний процес обробки цього матеріалу, щоб розкрити його повний потенціал. Саме цей хитрий процес і відрізняє медіатори Tortex від інших, забезпечуючи їм унікальну чіпку поверхню та агресивну атаку. На завершення, Джим розширив систему кольорового кодування товщини, щоб створити яскраву і впізнавану палітру, яка сьогодні стала загальноприйнятим стандартом.

 

У наші дні медіатори Tortex як і раніше виготовлені з тієї ж оригінальній формулі що і десятиліття тому, та як і раніше є абсолютним бестселером у всьому світі.

  • Набір медіаторів Tortex TIII (462P.73)
  • Товщина: 0.73мм
  • Матеріал: Tortex
  • 12шт в упаковці


Виробництво США

Ваш відгук про: DUNLOP 462P.88

Додати відгук

Ваш email не буде опублікований*

Ваша оцінка