DUNLOP 488P1.0

В наявності
241.00 грн.

SKU:

488P1.0

Категорії:

,

Набір медіаторів Tortex Pitch Black Standard

Улюблені медіатори Tortex тепер доступні в чорному кольорі! Медіатори серії Tortex вперше з'явилися в 1981 році і спочатку розроблялися для того, щоб стати високоякісної заміною традиційних медіаторів з черепашачого панцира. Новаторське творіння Джима Данлопа не тільки з легкістю виконало цю задачу, але й встановило нові стандарти медіаторів, ставши еталоном, на який рівняються абсолютно всі.

 

Взявши за основу точність, стабільність і кольорове маркування товщини у популярної серії нейлонових медіаторів Nylon Picks, Джим вирішив створити медіатор з яскравою та енергійною атакою, чудовою міцністю й пружністю, та поліпшеною чіпкою поверхнею. Взявши за основу матеріал Delrin, він витратив більше року, розробляючи спеціальний процес обробки цього складу, щоб розкрити його повний потенціал. Саме цей хитрий процес і відрізняє медіатори Tortex від інших, забезпечуючи їм унікальну чіпку поверхню та агресивну атаку. На завершення, Джим розширив систему кольорового кодування товщини, щоб створити яскраву та впізнавану палітру, яка сьогодні стала загальноприйнятим стандартом.

 

У наші дні медіатори Tortex як і раніше виготовлені згідно тієї ж оригінальній формулі що і десятиліття тому, та як і раніше є абсолютним бестселером у всьому світі. Мільйони музикантів у всьому світі вже вибрали для себе Tortex в якості головного медіатора - спробуй сам, і ти зрозумієш, чому!

  • Набір медіаторів Tortex Pitch Black Standard
  • Товщина: 1.0 мм
  • Матеріал: Tortex
  • 12 штук в упаковці


Виробництво США

Ваш відгук про: DUNLOP 488P1.0

Додати відгук

Ваш email не буде опублікований*

Ваша оцінка