DUNLOP WHE707

Немає в наявності
11285.00 грн.

SKU:

WHE707

Категорії:

,

Аналоговий ділей Way Huge® Supa-Puss™ - це новий бутиковий ділей від Джорджа Тріппса (Jeorge Tripps) , який розкриває реальний потенціал аналогових педалей затримки. 

У Supa-Puss™ неймовірно великий час затримки і маса контролерів на борту для детального налаштування звучання. Тріппс оснастив Supa-Puss шістьма чіпами ПЗЗ, що забезпечують затримку до 900мс. При цьому за допомогою перемикача Tap Tempo можливо в реальному часі отримати значні (!) 3000мс.

 

Керування довжиною повторень (Subdivision) дозволяє вибрати один з 4-х типів (восьма, восьма з точкою, тріоль, шістнадцята). А ще є унікальний режим "Chase", в якому повторення змінюють типи тривалості циклічно в різній послідовності!



На додаток до стандартних ручок керування часом затримки "Delay" і зворотним зв'язком "Feedback" Тріппс додав кілька додаткових регулювань для більш точного налаштування повторів: "Tone" для зміни тонального балансу, "Gain" для додавання зернистості, "Speed​​" і "Depth" для керування швидкістю і глибиною LFO модуляції і створення мерехтливих і плавних текстур звучання Supa-Puss.

 

Крім цього додано регулятор "Mix" для мікшування Вашого чистого і обробленого ділеєм сигналу. А ще у Supa-Puss передбачений вхід для педалі експресії, щоб керувати часом затримки в реальному часі!









Ефекти Ділей/затримка
Живлення Батарея 9В або адаптер Dunlop ECB003 (опція)
Виробництво США
Гарантія 12 місяців

Ваш відгук про: DUNLOP WHE707

Додати відгук

Ваш email не буде опублікований*

Ваша оцінка