DUNLOP EP103

Немає в наявності
8359.00 грн.

SKU:

EP103

Категорії:

,

Оригінальний плівковий ділей Echoplex® EP-3 здобув популярність завдяки своїй теплій, природній модуляції та неймовірній музичності звучання

Ефект став ключовим для багатьох у 60-ті та 70-ті роки. Ті ж EP-3 звичайно зараз дуже недешеві, примхливі і мають розміри касетного відеомагнітофона (чи їх ще хтось пам'ятає взагалі?).

 

Ось тут на сцену і виходить Dunlop Echoplex Delay. Маючи розміри канонічної Phase 90, просте керування та високоякісний 100% аналоговий тракт для необробленого сигналу, ця педаль повноцінно відтворює легендарне звучання EP-3. Регулятор "Delay" встановлює час повторів: від 4 до 750 мілісекунд, ручка "Sustain" відповідає за кількість повторів, а "Volume" - за вихідну гучність.

 


Здавалося б, ну ось і все. Ні, не все! Крім основного, у цій педалі є ще й особливий режим "Age mode". За замовчуванням, педаль працює в звичайному відкаліброваному режимі за аналогією з реальною затримкою EP-3, на якій встановлена ​​"свіжа" і нова магнітна плівка - звучання яскраве і чисте з легкою детонацією і модуляцією. А ось якщо натиснути на ручку "Volume", то педаль переходить в режим "старої плівки". Звучання повторів стає більш глухим і глибоким, підвищується сатурація і спотворення, які "поглиблюються" з поворотом ручки за годинниковою стрілкою.

 

Оброблений сигнал в Echoplex Delay зазнає тих самих тональних метаморфоз, що дає і Echoplex Preamp, тоді як чистий необроблений сигнал залишається недоторканим. Аби у повній мірі насолодитись звучанням а-ля EP-3, ми рекомендуємо перед Echoplex Delay використовувати преамп моделі Echoplex Preamp.

 


У Echoplex Delay також є можливість синхронізації темпу аж до значних 4 секунд затримки при використанні опційного перемикача MXR Tap Tempo. Чистий необроблений сигнал 100% аналоговий з технологією Constant Headroom Technology™, що забезпечує запас до 20 Вольт по перепідсиленню. При роботі з педаллю можна вибрати тип байпасу: true relay або trails bypass (так само, як і в новому MXR Reverb). Крім цього, Echoplex Delay можна встановити у режим "100% wet" для використання в петлі ефектів підсилювача, а також в моно/стерео. Про всяк випадок нагадуємо: магнітну плівку купувати і замінювати не потрібно. :)









Ефекти Ділей
Живлення 9В 240мА (тільки від адаптера)
Комплектація Педаль, мережевий адаптер, керівництво користувача
Виробництво США
Гарантія 12 місяців

Ваш відгук про: DUNLOP EP103

Додати відгук

Ваш email не буде опублікований*

Ваша оцінка