DUNLOP CSP037

Немає в наявності
5290.00 грн.

SKU:

CSP037

Категорії:

,

Шин Сузукі (Shin Suzuki) - найвідоміший дизайнер підсилювачів і педалей в Японії, відомий у всьому світі завдяки своїй здатності точно відтворювати деякі з найбільш невловимих звуків в історії музики

Будучи власником Shin's Music в Токіо, він натренував свій слух в створенні неймовірних тембрів. У 2016 році Shin спільно з MXR Custom Shop створили Shin-Juku Drive, педаль, що отримала високу оцінку за те, як вона вловила звукову складність рідкісного легендарного підсилювача.

 

Shin і MXR Custom Shop знову зібралися разом, щоб створити Raijin Drive, педаль, яка по новому відтворює два культових японських стомпбокса - овердрайв і дисторшн - з великим діапазоном тонів і зручністю використання, щоб ці улюблені звуки були актуальні у  сучасному світі.

 

Shin спроектував обидва канали з нуля, відточуючи кращі якості вищезазначених педалей своїм вишуканим вухом, а потім відтворюючи їх з більш універсальною і чуйною тональною палітрою. Сигнал овердрайву плавний, жирний і широко відкритий, в той час як сигнал дісторшн дає агресивний, гармонійно насичений панч з достатнім посиленням, щоб стати хорошим і важким. Кожен сигнал доповнює голос вашого інструменту, дозволяючи унікальному тональному характеру стати зіркою міксу. Переключатися між ними так само просто, як клацати перемикач. Регулятори Level, Tone і Drive дозволяють легко налаштувати відмінний звук.

 

З класичним японським звуком овердрайву і дісторшна, ретельно підібраним з достатньою звуковою гнучкістю, щоб порадувати будь-якого цінителя, Raijin Drive - необхідна річ для твого педалборда. Розміщення двох ефектів в одному корпусі робить цю педаль простою і заощаджує місце.





Ефекти Овердрайв/Дісторшн
Управління Level, Tone, Drive, перемикач Dist/OD
Аналогові входи 1/4"
Аналогові виходи 1/4"
Живлення Батарея 9В або адаптер Dunlop ECB009EU (не входить в комплект)
Виробництво США
Гарантія 12 місяців

Ваш відгук про: DUNLOP CSP037

Додати відгук

Ваш email не буде опублікований*

Ваша оцінка