DUNLOP 545PJP1.4

В наявності
404.00 грн.

SKU:

545PJP1.4

Категорії:

,

Підписна модель John Petrucci Trinity Pick

Цей медіатор поєднує унікальну Small Tri форму, з контурованими скошеними краями моделі Flow Pick і характерним накінечником Jazz III для того, щоб ти міг грати ще плавніше, швидше і більш технічно, ніж будь-коли!

 

Удоскональ свою техніку виконання з медіаторами JP Trinity Pick. Ми обрали розмір Jazz III за його блискавичну маневровість і додали до нього скошені краї від Flow Pick, щоб добитися чудового комфорту в пальцях. Для ще більшої контрольованості, ми розширили задню частину медіатора, перетворивши його в маленький трикутник - для чіткого і пружного звучання кожної ноти. Отриманий в результаті медіатор, пропонує гітаристу абсолютно новий рівень зручності гри - плавніше, швидше і більш технічно, ніж коли-небудь!

 

"Trinity Pick допоміг мені досягти нового рівня швидкості і точності гри", - говорить Джон Петруччі. "Швидкісні грані дозволяють мені легко виконувати складні комплексні пасажі, а трикутна форма дозволяє надійніше утримувати медіатор в руці. Жорсткий матеріал Ultex забезпечує неймовірно гладку рівномірну атаку і помітно більш повнозвучний і солодкий гітарний тембр".
 

  • Набір медіаторів 545PJP1.4 John Petrucci Trinity Pick
  • Матеріал: Ultex
  • Товщина: 1,4 мм
  • 6 штук в наборі




Виробництво США

Ваш відгук про: DUNLOP 545PJP1.4

Додати відгук

Ваш email не буде опублікований*

Ваша оцінка