DUNLOP M305G1

Немає в наявності
7105.00 грн.

SKU:

M305G1

Категорії:

,

Це повернення ефекту тремоло в лінійку педалей MXR об'єднує в собі всю історичну спадщину педалей тремоло з безліччю функцій, що задовольняють потреби сучасних вимогливих гітаристів

Шість хвильових форм тремоло MXR Tremolo є класичними і культовими ефектами, а також нові звуки, придумані командою розробників MXR. По-перше, стиль MXR відтворює органічний звук і пульс усіма улюбленої педалі M159 MXR Stereo Tremolo. Потім стиль Bias бере свій початок від пишної, потужної компресії ефектів тремоло, які були встановлені в лампових підсилювачах початку 1960-х років. Стиль Revo, оригінальна інновація, розгортає хвилю оптичного тремоло в зворотньому напрямку для отримання збільшених піків і спадів. Стиль Opto імітує плавне пульсуюче тремоло, що генерується фотоелементами в багатьох популярних підсилювачах. Натхненний культовим аутборд ефектом, пресет SQR створює переривчасте, яскраво виражене тремоло. Нарешті, стиль Harm відтворює трипове фазове тремоло, створюване рідкісними вінтажними підсилювачами.

 

Отримати неймовірні звуки з MXR Tremolo прямо з коробки дуже просто. Регулятори швидкості, гейна і глибини встановлюють темп, гучність і інтенсивність обраного ефекту тремоло, а перемикання між шістьма стилями так само просто, як натискання на ручку Gain. А просунутих музикантів чекає безліч функцій - від стереофонічною роботи до синхронізації темпу і функціоналу педалі експресії до ефекту обвідної тремоло, яке робить реакцію ефекту чутливою ​​до вашої атаки.

 

Ці та інші функції укладені в компактному корпусі MXR, так що ви з легкістю зможете розмістити на своєму педалборді широкий спектр якісних і добре продуманих ефектів тремоло.





Ефекти Тремоло (6 типів)
Управління Speed, Gain, Depth
Аналогові входи 1/4"TRS (Mono/Stereo)
Аналогові виходи 1/4"TRS (Mono/Stereo), 1/4" TRS (Tap/Exp/CTR/Audio)
Живлення 9В ПТ 190мА (тільки від опціонального адаптера ECB003)
Комплектація Педаль, керівництво користувача
Виробництво Тайвань
Гарантія 12 місяців

Ваш відгук про: DUNLOP M305G1

Додати відгук

Ваш email не буде опублікований*

Ваша оцінка