EVANS BD22EMADUV

В наявності
2658.00 грн.

SKU:

BD22EMADUV

Категорії:

,

22" робочий пластик UV EMAD для бас-барабана

Ось вже більше 60 років компанія Evans є однією з найбільш інноваційних, в сфері розробки і виробництва пластиків для ударних інструментів. Творці перших синтетичних пластиків і багатьох інших інноваційних продуктів, таких як пластики серії EMAD, Hydraulics і UV1, Evans як і раніше зберігає лідируючі позиції і продовжує вирішувати безліч проблем барабанщиків. Всі пластики Evans виробляються в США і виготовлені із застосуванням фірмової технології Level 360.

 

Пластики UV EMAD - це чудове поєднання запатентованої системи демпфування EMAD і унікального UV-cured покриття, зі спеціальною ультрафіолетовою технологією закріплення. Пластики UV - це чудовий вибір для барабанщиків, які втомились від пластиків з покриттям, яке лущиться, облазить і стирається . А використання технології Level 360 Technology™, робить UV одними з найбільш універсальних і довговічних одношарових пластиків, що будь-коли потрапляли в руки барабанщиків.

 

Запатентоване UV-cured покриття, зі спеціальною ультрафіолетовою технологією закріплення, дуже рівномірне і забезпечує незрівнянну довговічність, а унікальна 10міл мембрана не тільки міцна, але й до того ж вельми чуйна, завдяки чому ці пластики прекрасно підійдуть для більшості стилів гри і жанрів музики.

 

Система EMAD має змінні демпферні елементи і дає барабанщику можливість регулювати атаку і сфокусованість звучання.

Основні характеристики:

  • 22"
  • Одношаровий
  • Товщина мембрани: 10mil
  • Спеціальне UV-cured покриття з ультрафіолетовою технологією закріплення
  • 2 змінних демпферних кільця, які не потребують зняття пластика для їх установки
  • Level 360 Technology™ для більш рівномірного і щільного контакту пластика і корпусу барабана


Виробництво США

Ваш відгук про: EVANS BD22EMADUV

Додати відгук

Ваш email не буде опублікований*

Ваша оцінка