EVANS B12UV2

В наявності
1055.00 грн.

SKU:

B12UV2

Категорії:

,

12"UV2 - робочий пластик для тома

Пластики для барабанів серії UV2 були розроблені, щоб протистояти навіть найсильнішим ударам і витримувати агресивну манеру гри, а запатентоване UV покриття запобігає передчасному відшаруванню і лущенню робочої поверхні.

 

Пластики UV2 складаються з двох щільно стислих шарів екстра міцної плівки, товщиною 7mil кожен. Для забезпечення видатної надійності, вони посилені запатентованим особливим ультрафіолетовим покриттям. Поверхня UV2 забезпечує чудову ударостійкість і тональну цілісність - на весь безпрецедентно довгий термін їх служби. Ідеально підходять для рок і метал музики!

Поєднання універсальності та живучості

Запатентована технологія UV-cured покриття, зі спеціальною ультрафіолетовою технологією закріплення, дозволяє домогтися збільшення міцності і стабільності. Завдяки використанню UV покриття барабанщикам більше не доведеться турбуватися з приводу лущення, відшарування або передчасного зносу поверхні пластика.

Технологія Level 360

"Візитна картка" пластиків Evans, ця технологія дозволяє домогтися більш рівномірного і щільного контакту пластика і корпусу барабана. Особливий дизайн обруча пластика гарантує його прилягання до крайки корпусу для правильного розподілу натягу і збалансованого резонансного звучання.

Основні характеристики:

  • 12"
  • Двошаровий
  • З покриттям
  • Підходить для тома і робочого барабана


Виробництво США

Ваш відгук про: EVANS B12UV2

Додати відгук

Ваш email не буде опублікований*

Ваша оцінка