LINE6 Relay G50

Немає в наявності
17952.00 грн.

SKU:

Relay G50

Категорії:

,

Свобода бездротової системи зі звучанням дротової!

Хіба таке можливо? Схоже на те, що вже так. Система Relay G50 пропонує новий тип бездротових пристроїв для гітаристів і басистів. Відмінна якість звучання, надійність роботи і надзвичайна простота у використанні, здатні підкорити будь-якого музиканта, що працює на сцені.

Що ж такого особливого в Relay G50?

Основна перевага Relay G55 – максимально точна передача вихідної форми і характеристик вихідного сигналу Вашого інструмента. Повний звуковий частотний діапазон від 10Гц до 20кГц, неймовірний динамічний діапазон 120дБ (!!!), а найголовніше - робота без застосування компандерів (компресорів-експандерів) в передавачі і приймачі. Relay™ G50 зберігає всі нюанси звучання інструмента, разом з динамікою, якої часто не вистачає у звичайних радіосистемах.


Компактний і легкий передавач TBP12 не заважає і легко розміщується на поясі або в кишені. Масивний і готовий до використання на сцені приймач RXS12 можна розмістити зверху на підсилювачі або в педалборді на відстані до 60м від передавача.


Щоб позбутися перешкод, які вносяться потужними джерелами, такими як вежі ТБ, системи оповіщення чи ретранслятори мобільного зв'язку, Relay™ G50 працює в радіочастотному діапазоні 2.4ГГц. Стандартні радіосистеми, що працюють в UHF діапазоні, залишаються вразливими до такого роду перешкод навіть на відстанях 250км від джерела!

Чи може гітара через Relay G50 звучати так само добре, як через кабельне з'єднання?

Так! Relay G50 передає багате, чисте і щільне звучання Вашого інструмента, на рівні з хорошим інструментальним кабелем. Цікавою особливістю Relay G50 є можливість внесення частотної корекції, що вноситься інструментальними кабелями різної довжини. На ринку існує маса різних інструментальних кабелів, але такого пристрою як Relay G50 досі ще не було!


Крім цього, Relay G50 забезпечує повноцінну передачу динаміки звучання інструмента. Стандартні бездротові системи за рахунок своєї технології передачі сигналів істотно обмежують динаміку і частотний діапазон – все це працює проти якості звучання. Relay G50, за рахунок того, що працює за іншим принципом, ніж звичайні системи, дозволяє Вашому інструменту звучати так само, наче Ви використовуєте хороший інструментальний кабель.

Чи дійсно Relay G50 звучить краще за інші бездротові системи?

Так! У Relay G50 використовуються високоякісні 24-бітні АЦ/ЦА перетворювачі, за рахунок яких система забезпечує бездротову передачу сигналів без використання компресорів і експандерів в повному звуковому діапазоні частот 10Гц – 20кГц та з величезним динамічним діапазоном 120дБ. Все для того, щоб зберегти форму і динаміку вихідного сигналу.

 

Типові недоліки аналогових бездротових систем, які багато в чому впливають на негативне сприйняття їх музикантами, це:

  • використання частотної фільтрації в нижньому і верхньому частотних діапазонах
  • компресування динамічного діапазону в передавачі, а потім відновлення його в приймачі за допомогою експандера, що безперечно в результаті негативно впливає на якість сигналу. У підсумку після всіх цих процесів звучання вихідного сигналу виходить "глухим", "тонким" і "млявим".

Наскільки Relay G50 зручний і простий у використанні?

Relay G50 - більш ніж простий і зручний у використанні. До комплектації Relay G50 входить абсолютно все необхідне для роботи: передавач, приймач і аксесуари (кабель, блок живлення та батареї).

На скільки вистачає батарей в передавачі?

Близько 8 годин роботи для двох лужних батарей типу AA

Яка відстань дії Relay G55?

Близько 60м на відкритому просторі.

Чи можна підключити бас-гітару до Relay G50?

Звичайно! Частотний і динамічний діапазон Relay G50 більш ніж достатні для високоякісної бездротової передачі звучання бас-гітари.

Чому було обрано радіодіапазон 2.4ГГц і в чому його переваги?

Діапазон радіочастот 2.4ГГц не чутливий до перешкод і переривань, що створюють потужними джерелами, такими як вишки ТБ, мережі оповіщення та ретранслятори мобільного зв'язку. Системи, що працюють на більш низьких радіочастотах (VHF, UHF), уразливі до цих потужних перешкод, навіть якщо джерело перешкод знаходиться на відстані до 250 км!

Чи є можливість вибирати радіоканали і скільки систем можна використовувати одночасно?

Так. Незважаючи на свою компактність, Relay G50 має цілий ряд функцій, властивих для більш дорогих радіосистем. Одна з них – це можливість вибору радіоканалу для передачі, одного з дванадцяти. Тобто, одночасно можна використовувати до 12-ти систем на сцені. Це також зручно, якщо є кілька інструментів з передавачами, і один приймач. Все, що потрібно зробити  - це вибрати номер каналу (1-12) на приймачі і передавачах.

Навіщо потрібен симулятор провідного кабельного тону?

Цей симулятор потрібен для того, щоб максимально наблизити звучання Relay G50 до звучання гітарного кабелю. Насправді будь-який кабель, в залежності від своєї довжини, вносить невелику частотну корекцію в звучання інструмента. Симулятор кабельного тону в Relay G50 дозволить взагалі не відчувати різниці в звуці при використанні радіосистеми і кабелю. Це зручно ще й тому, що не доведеться перебудовувати темброблок Вашого гітарного підсилювача під звичайний кабель або радіосистему.

Наскільки Relay G50 надійні для повсякденного використання?

Повністю. Передавач і приймач мають корпуси, виготовлені з міцного полікарбонату. І виносних антен немає, вони заховані всередину приладів, тож ламатися тепер буде нічому.

Специфікація:

  • Формат радіопередачі: Цифрова передача звукових сигналів (запатентована Line6)
  • Частотний діапазон: 10Гц – 20кГц
  • Динамічний діапазон: 120дБ
  • Несучий радіодіапазон: 2.4ГГц
  • Кількість каналів, що переналаштовуються: 12
  • Відстань дії: 60м на відкритому просторі (залежить також від локальних умов)

Специфікація передавача TBP12:  

  • АЦП: 24-біт Delta Sigma, 128-разовий оверсемплінг
  • Вхідний імпеданс: 1.3MОм
  • Роз'єм: Mini-XLR (TA4). Кабель Mini-XLR - 1/4" Jack в комплекті
  • Керування: Вмикання/вимикання живлення, вибір радіоканалу (1-12)
  • Індикатори LED: Живлення, індикація заряду батареї, номер каналу
  • Час роботи: ~ 8 годин, 2 x AA лужні батареї
  • Розміри (Ш x В x Г): 73 x 57 x 32 мм
  • Вага: 85 г

Специфікація приймача RXS12:  

  • ЦАП: 24-біт Delta Sigma, 128-разовий оверсемплінг
  • Роз'єм: 1/4" несиметричний, 1/4" вихід для тюнера
  • Індикатори LED: Живлення, канал передачі даних, канал, заряд батареї, рівень аудіосигналу
  • Керування: Вмикання/вимикання живлення, вибір радіоканалу (1-12), симулятор провідного кабельного тону
  • Живлення: Адаптер Line6 DC-1
  • Розміри (Ш x В x Г): 111 x 54 x 32 мм
  • Вага: 113 г


Комплектація Передавач TBP12, приймач RXS12, блок живлення DC-1g, інструментальний кабель
Виробництво Китай
Гарантія 12 місяців + 12 місяців безкоштовного сервісного обслуговування

Ваш відгук про: LINE6 Relay G50

Додати відгук

Ваш email не буде опублікований*

Ваша оцінка