LINE6 L2m

В наявності
28110.00 грн.

SKU:

L2m

Категорії:

,

StageSource L2m був розроблений, щоб стати самою універсальною в світі акустичною системою для музикантів

Режим "Smart Speaker"

 

Використання шести режимів роботи на DSP основі оптимізує роботу StageSource L2m для різних сценаріїв, включаючи класичну портальну PA-систему , підлоговий монітор, персональну систему, беклайн для клавішних, акустичної гітари, або з гітарним мультиефект процесором, як гітарного комбопідсилювача.

 

Вбудований акселерометр і сенсори установки на опорі автоматично визначають орієнтацію системи і встановлюють відповідний режим роботи.

Потужний 800-ватний, 2-смуговий дизайн


Ця 800-ватна, 2-смугова, BiAmp акустична система з фанерним оформленням турового класу і подвійними ребрами жорсткості створена для досягнення виняткової потужності і надійності.

 

Інноваційний багатофункціональний дизайн дозволяє L2m бути ідеальною акустичною системою в широкому спектрі додатків, включаючи стековий підлоговий, монтаж на опорі, горизонтальний підлоговий монітор, віртуальний нахил назад для інструментального беклайну або підвісний з інтегрованими M10 точками підвісу.

Мережевий інтерфейс L6 LINK

L6 Link


При роботі з живим звуком, коли необхідні дві і більше системи, StageSource для спрощення налаштування використовують власний цифровий мережевий протокол, який називається L6 LINK ™.

 

Динаміки будуть автоматично вибирати конфігурацію, панорамувати стерео сигнали, регулювати режим"Smart Speaker" і виконувати загальносистемні оптимізації. Додайте сюди сабвуфери StageSource L3m і система автоматично відправить їм підсумовані сигнали і встановить кросовери.

 

У поєднанні PA-прилади Line6 формують інтелектуальну систему, яка швидко налаштовується і допоможе Вам досягти максимально можливої ​​якості звучання.

Сенсори орієнтації і монтажу на опорі


StageSource L2m використовує внутрішній акселерометр, оптичні датчики і DSP для прискорення налаштування і оптимізації звуку Вашої системи. Ґрунтуючись на інформації, яку система отримує від датчиків, вона вибирає свій режим роботи"Smart Speaker", а також автоматично регулює його.

Наприклад, коли система включена в горизонтальному положенні, вона автоматично вибирає режим "сценічний монітор". В цьому режимі забезпечується незначне зниження низькочастотних складових, щоб оптимізувати звучання при розміщенні системи на підлозі.

Якщо обраний будь-який з режимів типу "беклайн" (клавішні, акустична гітара, електрогітара), L2m потім перевіряє свою орієнтацію ( за допомогою акселерометра) і дивиться, чи знаходиться вона на опорі (за допомогою датчика опори).

 

Якщо система встановлена ​​вертикально, і не на опорі, L2m активізує режим" Virtual Tilt-back", яка оптимізує спрямованість вгору по головній осі. Це допомагає орієнтувати звук вгору у напрямку до вух виконавця, коли система знаходиться на підлозі.

 

Якщо система знаходиться на опорі, режим" Virtual Tilt-back »не активується, так як мається на увазі, що випромінювачі розміщені вище і спрямовані в потрібному напрямку.

Інтегрована система придушення зворотного зв'язку

 

Так як ефект зворотного зв'язку може сильно зіпсувати виступ, StageSource L2m використовує інтелектуальний 12-діапазоні придушення ефекту зворотного зв'язку. Система автоматично ідентифікує проблемні частоти і компенсує їх посилення автоматично.


Система постійного аналізує аудіо сигнал, визначаючи частоти, які мають характеристики зворотного зв'язку ( стійкі частоти з декількома гармоніками, що ростуть по амплітуді), а потім застосовуючи режекторні фільтри для аттенюаціі таких частоти.

 

Ви можете контролювати до 12 незалежних частот зворотного зв'язку, а також вибирати один з трьох режимів роботи, в залежності від того, наскільки агресивно аналізатор буде шукати потенційні частоти зворотного зв'язку.

Мультифункціональний дизайн і масштабованість

Line6 StageScape L3t L3s


Мультифункціональний дизайн в поєднанні з потужним режимом" Smart Speaker" і цифровим мережевим протоколом L6 Link забезпечує масштабованість, чи використовуєте ви одну L2m як самостійний PA-системи або кілька L2m в якості основних, моніторних і беклайн.

 

Додайте сюди ще сабвуфери StageSource L3s і ви легко побудуєте конфігурацію відповідно до ваших вимог по роботі з живим звуком.

Надійна Турова конструкція

Line6 StageScape L3t road ready


StageSource L2m готовий до будь-яких випробувань дорогою. Потужний дерев'яний корпус з подвійними ребрами жорсткості і сталеві грати з захисним екраном захищають гучномовці і драйвери від ударів.

Якщо Вам потрібні підвісні системи, StageSource L2m має чотири професійних M10 точок підвісу.

 

Специфікація:

  • 2-смугова система з подвійним посиленням BiAmp
  • Частотний діапазон 44Гц - 19кГц (-10 дБ), 51 Гц - 18кГц (± 3 дБ)
  • 128 дБ максимальний звуковий тиск
  • Спрямованість: 100º х 50º (-6 дБ)
  • Кросовери: 250Гц, 2.2кГц-7кГц (в залежності від моделі)
  • Динаміки: 1 х 10"(глибокого зсуву) НЧ 4 Ом, 1"компресійний драйвер 8 Ом
  • Підсилювачі: 1 х 655 Вт (Class D), 1 x 175 (Class AB)
  • Акустичне оформлення: bass reflex
  • Входи : 2 х XLR/1/4 TRS балансні
  • Управління на задній панелі: 2 х XLR/1/4 TRS, 2 х RCA, L6 Link XLR In/Out, Loop Thru XLR, Mix Out XLR, Feedback Sup ression (On/Off/Mode), Master Level, Smart Speaker
  • Розміри: 603 x 312 x 312 мм
  • Вага: 17.7 кг








Виробництво Китай
Гарантія 12 місяців + 12 місяців безкоштовного сервісного обслуговування

Ваш відгук про: LINE6 L2m

Додати відгук

Ваш email не буде опублікований*

Ваша оцінка