FRIEDMAN SMALL BOX

Немає в наявності
8778.00 грн.

SKU:

SMALL BOX

Категорії:

,

Педаль овердрайв Friedman Smallbox

Ламповий підсилювач Small Box Дейва Фрідмана добре відомий як один з найбільш гнучких і чутливих до динаміки підсилювачів на ринку сьогодні. Тепер ви можете отримати таку ж тональну універсальність, чутливість і гармонійно багатий овердрайв, що і цей легендарний підсилювач, з новою педаллю овердрайв Small Box. Педаль Small Box володіє таким же інтуїтивно зрозумілим набором елементів управління, що і підсилювач, що дозволяє вам вибрати ідеальний відтінок року, від вінтажного Plexi до хай-гейн божевілля. Незалежно від того, чи хочете ви отримати чистий звук з високим вихідним рівнем для інтенсивного "накачування" підсилювача або щільний жорсткий драйв, який добре впишеться в будь-яку класичну чи сучасну рок-групу, широке регулювання гейна легко приведе вас до цього. Якщо ви хочете трохи збільшити гейн, використовуйте перемикач сбоку, і педаль буде імітувати Plexi-Channel підсилювача Small Box. Щоб відчути величний звук підсилювача Small Box, встановіть цю педаль овердрайв на свій педалборд прямо зараз.

Британський рок в кращому вигляді

Овердрайв Small Box може кричати безсоромно рок-н-рольним голосом , залишаючись при цьому на диво універсальним. Ви можете перейти від кричущого хай-гена до вбивчого брудного бусту, просто повернувши ручку гейна назад і переключивши перемикач структури посилення в «режим зниженого посилення».

 

  • Тембр підсилювача Friedman Small Box в компактному форматі педалі
  • Відмінно реагує на положення регулятором гучності і тембру гітари і нюанси звуковидобування точно так само, як і підсилювач
  • Регулювання гейна і перемикач структури посилення з легкістю перенесуть вас від легкого буста до хард року

Готовий до виступів

Педаль Small Box Overdrive відтворює ламповий тон в маленькому форматі педалі, який можна використовувати або в чистому каналі підсилювача, або в якості "грілки" для перевантаженого підсилювача.

 

  • Підходить для використання як з чистими, так і з перевантаженими підсилювачами
  • Елементи управління для низьких, середніх, високих частот, презенса, гучності і гейна інтуїтивно зрозумілі для швидкого налаштування
  • 2-позиційний перемикач структури посилення, розташований збоку, дозволяє вибирати між низько-сфокусованим посиленням або божевільним хай-геном!
  • True Bypass перемикання
  • Може працювати від 9-18 В постійного струму (тільки від опційного адаптера)
  • Зроблено в США




Живлення 9-18В (постійний струм, мінус в центрі). Тільки від адаптера (не входить в комплект)
Виробництво США
Гарантія 12 місяців

Ваш відгук про: FRIEDMAN SMALL BOX

Додати відгук

Ваш email не буде опублікований*

Ваша оцінка