PLANET WAVES PW-CT-12

В наявності
870.00 грн.

SKU:

PW-CT-12

Категорії:

,

Оновлений компактний, легкий і простий Micro Headstock Tuner допоможе швидко налаштувати різні струнні інструменти

Високочутливий п'єзоелемент і дисплей з підсвічуванням дозволяють дуже точно налаштувати інструмент в галасливих, темних або навпаки занадто яскраво освітлених приміщеннях, де інші тюнери зазнають невдачі. Компактна конструкція дозволяє легко заховати тюнер за головку грифа гітари, приховуючи це від Вашої аудиторії і дозволяючи йому залишатися на гітар е всередині більшості кейсів.

 

Завдяки 360-градусному поворотному механізму і регульованим м'якому затиску, Micro пропонує оптимальні кути огляду і максимальну зручність позиціонування. В результаті Micro однаково зручний як для ліво-, так і правосторонніх інструментів, а також для малих або великих головок грифа, що робить його ідеальним вибором для самих різних музикантів і інструментів.

 

NS Micro також оснащений легко читаним кольоровим дисплеєм із змінною підсвічуванням, який живиться від батареї типу CR2032 (у комплекті ). Максимальний час автономної роботи забезпечується завдяки функції автоматичного вимкнення - тюнер автоматично вимикається після декількох хвилин відсутності сигналу.

 

NS Micro також пропонує регульовану калібрування 410Гц - 480 Гц для використання в самих різних музичних ситуаціях. Насолоджуйтесь легкої і непомітною налаштуванням по відмінною ціною з Micro Headstock Tuner.

 

Основні характеристики:

  • Багатокольоровий РК-дисплей дозволяє легко налаштувати інструмент в темряві
  • Вбудований п'езоелемент сприймає вібрацію інструмента, а не звук
  • Компактна конструкція вписується в естетику інструмента, при цьому маючи значно меншу вагу в порівнянні з іншими тюнерами
  • Може бути відкалібрований в межах A410 - A480
  • Підходить для акустичних і електричних гітар, баса, мандоліни, банджо та інших струнних інструментів




Виробництво Китай
Гарантія 12 місяців

Ваш відгук про: PLANET WAVES PW-CT-12

Додати відгук

Ваш email не буде опублікований*

Ваша оцінка