PLANET WAVES PW-AMSK-10

В наявності
2134.00 грн.

SKU:

PW-AMSK-10

Категорії:

,

Інструментальний кабель American Stage Kill Switch

Кабелі D'Addario серії American Stage були створені для того, щоб передати максимально натуральне звучання інструмента при повній відсутності перешкод. Застосування першокласного кабелю аудіофільского рівня, виробленого в США що має вкрай малу власну ємність (28 пФ/фут) стало ключем до отримання чистого незабарвленого звучання. Провідники з безкисневої міді 22AWG забезпечують виняткову передачу сигналу.

 

Провідники з безкисневої міді 22AWG забезпечують виняткову передачу сигналу. Екрануюча обмотка виготовлена ​​з очищеної міді, на 95% покритої оловом, допомагає усунути шуми наведення і виключити перешкоди. Використання тільки найкращих матеріалів, спеціальний дизайн і високотехнологічне виробництво в США - ось ті козирі, які піднімають кабелі серії American Stage на найвищий, по-справжньому професійний рівень.

American Stage Kill Switch

Головною особливістю моделі American Stage Kill Switch є спеціальна кнопка на одному з роз'ємів, яка дозволяє розмикати ланцюг. Це дає тобі можливість змінити інструмент під час виступу, без клацань і гулу при підключенні або відключенні працюючого обладнання. Просто натисни і утримуй кнопку, для того щоб розімкнути ланцюг при перемиканні обладнання. Коли з'єднання встановлено, досить відпустити кнопку на роз'ємі, і ланцюг замкнеться.

Технологія GeoTip

Технологія GeoTip забезпечує більш надійний і щільний контакт при підключенні інструмента, педалі ефектів або підсилювача. Особлива форма наконечника конектора гарантує збільшену площу контакту і надійність з'єднання для того щоб уникнути спотворення сигналу і появи шумів або тріска.

Гелієва спайка екрана

Helio Fused Soldering

Гелієва спайка плетеного екрану з безкисневої міді - це саме надійне і міцне рішення для будь-якого інструментального кабелю. Воно забезпечує 180° паяні з'єднання для першокласного екранування, міцності і довговічності кабелю.

Основні характеристики:

  • Інструментальний кабель
  • 1/4" Jack - 1/4" Jack
  • Вбудований в коннектор перемикач Kill Switch для безшумного підключення/відключення інструменту
  • Geo-Tip: ексклюзивний запатентований дизайн наконечника джека для поліпшення контакту в роз'ємі
  • Лінійні паяні з'єднання для кращої провідності і міцності
  • Гелієва пропайка плетеного екрану
  • Роз'єми виробництва Neutrik (made in Liechtenstein) виготовлені на замовлення і по дизайну D'Addario
  • Довжина - 3 м (10 ft)




Виробництво США

Ваш відгук про: PLANET WAVES PW-AMSK-10

Додати відгук

Ваш email не буде опублікований*

Ваша оцінка