PLANET WAVES PW-HPK-01

В наявності
1252.00 грн.

SKU:

PW-HPK-01

Категорії:

,

D'Addario пропонує вам систему зволоження для акустичної гітари - Two-Way Humidification System, раніше відому як Humidipak

Завдяки запатентованій технології вона зберігає оптимальний (45-50%) рівень вологості всередині гітарного кейса.

На відміну від більшості зволожувачів Two-Way Humidification System забезпечує "двосторонній" контроль вологості, не тільки зволожуючи інструмент, але й поглинаючи надлишкову вологу за необхідності. Більше не потрібно самостійно стежити за мікрокліматом в кейсі, незалежно від зміни сезонів, місцезнаходження, температури або будь-яких інших чинників.

Two-Way Humidification System комплектується трьома зволожувачами Humidipak та сітчастою сумочкою, виготовленою з м'якого матеріалу, який не залишає слідів на лакофарбовому покритті вашого інструмента. Термін дії цих зволожувачів, в залежності від зовнішніх факторів, становить від 2 до 6 місяців. Humidipak обов'язково повинен знаходитися в закритому просторі, наприклад в гітарному кейсі. Якщо зволожувач став твердим - витягніть його та замініть на новий.



Система зволоження Two-Way Humidification System рекомендована компанією Taylor guitars та багатьма іншими виробниками гітар для запобігання пересихання деревини. Її використання дозволить зберегти стабільність і цілісність вашого улюбленого інструмента.





Виробництво США

Ваш відгук про: PLANET WAVES PW-HPK-01

Додати відгук

Ваш email не буде опублікований*

Ваша оцінка