CORT KX307MS OPBK

Немає в наявності
16511.00 грн.

SKU:

KX307MS OPBK

Категорії:

,

Електрогітари серії KX створені для сучасних музикантів, які віддають належне класичним інструментам, що витримали випробування часом. Ергономічна і елегантна форма корпусу з двома вирізами і виразними вигинами, тонкий "швидкісний" гриф, що забезпечує зручність доступу до верхніх ладів, підібрана електроніка та широкий тональний діапазон роблять гітари цієї серії прекрасним вибором для будь-якого стилю музики.

 

Представлені в 2018 році мультимензурні гітари серії KX моментально отримали всесвітнє визнання як найуніверсальніші та найнадійніші робочі гітари для прогресивних гітаристів. Модель KX307 Multi Scale може похвалитися всіма ключовими перевагами мультимензурних семиструнних інструментів, але при цьому відрізняється дуже приємною ціною. Корпус із червоного дерева у поєднанні з "болченим" грифом з Roasted клена видає щільне, але розбірливе звучання зі швидкою атакою. Удосконалена геометрія ладів із "нейтральним" ладом в 8-ій позиції та покращене розташування регуляторів гучності і тону роблять виконання дуже комфортним, навіть якщо раніше у тебе не було досвіду гри на мультимензурних гітарах. Спеціально розроблені звукознімачі PowerBar вирізняються високою потужністю та агресивним характером і чудово відтворюють звучання кожної струни у всьому діапазоні.  

7-струнна мультимензурна модель

Віялове розташування ладів і мультимензурність компенсують різницю в натязі струн і забезпечують більш чітке, пружне і щільне звучання кожної ноти, особливо на шостій і сьомій струнах. Нейтральний лад тепер розміщений у 8-ій позиції для більш природного кута розкриття ладів, гарантуючи більш зручне виконання, особливо на нижніх ладах.

Корпус з червоного дерева

Червоне дерево - одна з найпопулярніших і найулюбленіших музикантами порід для виготовлення інструментів. Корпус з червоного дерева додає теплий і глибокий резонанс, що ідеально підходить для низькочастотного гарчання, характерного для KX307 Multi Scale.

Звукознімачі PowerBar

Звукознімачі PowerBar - це пасивні хамбакери "мильниці", розроблені спеціально для мультиструнних гітар. Звукознімачі PowerBar з виразною артикуляцією та чудовою чуйністю спроектовані таким чином, щоб забезпечити рівномірний та збалансований звук на всіх семи струнах, а також вибухову високу потужність, яка найбільше підходить для сучасної екстремальної музики.

Зручне управління

Іноді простота - це все, що потрібно виконавцю, щоб донести до слухача музичну думку. Один регулятор гучності й один регулятор тону з 3-позиційним перемикачем звукознімачів дозволяють гітаристу зосередитися на музиці, а не на пошуку потрібної ручки.

Гриф та накладка з Roasted клена

У процесі обробки клена в спеціальній безкисневій пічці при високій температурі, деревина стабілізується і набуває золотисто-коричневого відтінку. Крім привабливого вінтажного зовнішнього вигляду, "запечений" клен дозволяє домогтися підвищення стабільності грифа та яскравішого звучання інструменту.

Індивідуальний фіксований бридж

Оригінальний фіксований бридж на KX307MS складається з 7 індивідуальних сідел, розташованих зі зміщенням. Він дозволяє легко регулювати мензуру та висоту кожної струни, а також покращує розбірливість та артикуляцію навіть при грі акордами. Конструкція "струни крізь корпус" помітно покращує резонанс та насиченість звучання.

Доступ до анкерного стрижня з торця грифа

Доступ до анкерного стрижня з торця грифа забезпечує зручність, плавність та точність налаштування прогину грифа. Таке розміщення регулювання анкера дозволяє точно налаштувати прогин залежно від бажаної техніки і стилю гри. 

Оновлене модернове лого

Сучасний та елегантний дизайн логотипу Cort "Next Gen" був спеціально створений, щоб ідеально доповнити агресивний стиль електрогітар серій X та KX.







Тип конструкції Гриф на болтах
Корпус Червоне дерево (Mahogany)
Мензура 25.5"~ 27" мультимензура
Гриф "Запечений" клен (Roasted Maple)
Накладка грифа "Запечений" клен (Roasted Maple)
Радіус накладки грифа 400мм
Інкрустація Краплі - маркери ладів
Бридж Індивідуальні Hardtail сідла, струни крізь корпус
Звукознімачі 2 х Power Bar (хамбакер)
Лади 24 віялових лада
Верхній поріжок 52.3 мм
Механіка Чорний нікель
Кілки Закритого типу
Управління 1 гучність, 1 тон, 3-позиційний перемикач
Колір Відкритий чорний – Open Pore Black (OPBK)
Струни D'Addario EXL110 + NW059 (встановлені на інструмент)
Комплектація Гітара, ключ для анкера
Виробництво Індонезія
Гарантія 12 місяців (на електронні та механічні компоненти)

Ваш відгук про: CORT KX307MS OPBK

Додати відгук

Ваш email не буде опублікований*

Ваша оцінка