YAMAHA AC1R

В наявності
30570.00 грн.

SKU:

AC1R

Категорії:

,

Електроакустична гітара преміум класу з аналоговим преампом System66

Акустичні гітари A-Series створені для професійних музикантів. Неважливо, чи виступаєте ви на сцені, записуєтеся в студії; граєте без підключення або використовуєте звукознімач - ці гітари забезпечать вам те саме звучання і зручність гри, які ви так довго шукали. Тисячі годин розробок, створення прототипів, удосконалень і польових випробувань в поєднанні з більш ніж півстолітнім досвідом виготовлення гітар дозволили нам створити інструменти A-Series - гітари, які поєднують у собі досягнення сучасних технологій з багаторічними традиціями найкращих гітарних майстрів.

 

Обичайка і нижня дека Yamaha AC1R виготовлені з палісандра, а верхня дека - з відібраної вручну ситхінської ялини. Оригінальна форма корпусу в поєднанні зі звукознімачем SRT і аналоговим преампом System 66 забезпечують насичене яскраве звучання.

 

Верхня дека з цілісної добірної деревини

Верхня дека AC1R виготовлена ​​з цілісної ситхінської ялини. Ця порода деревини має низьку вагу і забезпечує насичене звучання з хорошим відгуком. Обичайка і нижня дека виготовлені з палісандра.

Оновлений звукознімач System66

Для зручного доступу регулятори вбудованого п'єзоелектричного датчика розташовані на верхній стороні обичайки інструмента. Відсік для батарей розташований з тієї ж сторони поруч з грифом для їх зручної заміни.

До System66 входить унікальний розроблений компанією Yamaha п'єзоелектричний звукознімач, розташований під нижнім поріжком. На панелі розташовані регулятори керування трьохсмуговим еквалайзером (з параметричною серединою) і хроматичний тюнер для точного налаштування гітари. Живлення системи забезпечується "пальчиковими" батареями АА, які дозволяють підтримувати оптимальну потужність для якісного звучання.





Дизайн гітари Концертний, з вирізом
Верхня дека Цілісна ситхінська ялина
Нижня дека Палісандр (rosewood)
Обичайка Палісандр (rosewood)
Глибина корпусу 100-120мм
Гриф Червоне дерево
Накладка грифа Палісандр (rosewood)
Бридж Чорне дерево
Верхній поріжок 43мм
Нижній поріжок Пластик
Інкрустація Точки - маркери ладів
Механіка Хром
Мензура 650мм
Лади 20
Струни Elixir NANOWEB 80/20 Bronze Light
Звукознімачі П'езодатчік SRT + аналоговий преамп System66
Кілки закритого типу
Окантовка за корпусу
Колір Натуральний
Виробництво Китай
Гарантія 12 місяців (на електронні та механічні компоненти інструменту)
Комплектація Гітара, анкерний ключ, супресор

Ваш відгук про: YAMAHA AC1R

Додати відгук

Ваш email не буде опублікований*

Ваша оцінка