Акустичні гітари
0 відгуків

YAMAHA FS100C NT

В наявності
7788.00 грн.

SKU:

FS100C NT

Ідеальна гітара для музиканта

Традиційно висока якість у поєднанні з доступністю - ось головні інгридієнти успіху акустичних гітар серії F. Також, як і інші інструменти Yamaha, ці гітари проходять безліч тестів і перевірок в процесі виготовлення для того, щоб дати музиканту по-справжньому якісний надійний і зручний інструмент, який стане вірним напарником на багато років. Ці гітари відрізняються тією ж пристрастю і любов'ю до музики, що і більш дорогі побратими і, можливо, саме тому вже не перший рік є одними з найбільш популярних інструментів для  гітаристів-початківців в усьому світі!

Yamaha FS100C - це чудова якість за доступною ціною

FS100C - це відмінна недорога акустична гітара, яка дасть тобі фірмову якість виготовлення Yamaha і відрізняється живим і насиченим звучанням з характерним яскравим і солодким резонансом. Зменшений концертний корпус з вирізом прекрасно підійде для юних музикантів і дівчат-гітаристок.

Верхня дека з ялини

Завдяки чудовому поєднанню гнучкості і міцності ялина вже багато десятків років є одним з найпопулярніших матеріалів для виготовлення верхньої деки акустичних гітар. Чудові тембральні характеристики роблять цю породу дерева ідеальним вибором для безлічі музичних жанрів і стилів гри. Незважаючи на те, що багате звучання цільної деревини залишається неперевершеним, конструкція з ламінованого дерева також може забезпечити відмінне звучання надійного і доступного інструменту. Одна з переваг застосування такої конструкції - неймовірна стійкість навіть до різких перепадів вологості.



Верхня дека Ялина (Spruce)
Нижня дека Ламінована деревина музичних порід
Обичайка Ламінована деревина музичних порід
Гриф Цільне дерево музичних порід
Радіус накладки грифа 400 мм
Бридж Палісандр (rosewood)
Глибина корпусу 96 - 116 мм
Верхній поріжок Поліуретан, ширина: 43 мм
Мензура 634мм (25")
Механіка Хромовані кілки відкритого типу
Струни 12-53
Колір Натуральний - NT (Natural)
Гарантія 12 місяців (на механічні компоненти інструменту) + 12 місяців безкоштовного сервісного обслуговування
Комплектація Гітара, анкерний ключ
Виробництво Індонезія

Ваш відгук про: YAMAHA FS100C NT

Додати відгук

Ваш email не буде опублікований*

Ваша оцінка