CORT GB74 WBL

Немає в наявності
18844.00 грн.

SKU:

GB74 WBL

Категорії:

,

Бас-гітари Cort серії GB створені для сучасних музикантів з традиційним смаком. Ці інструменти поєднують класичний, перевірений часом дизайн з сучасними удосконаленнями і стануть вашими вірними помічниками на будь-якій сцені.

Електроніка GB74

GB74 отримав продуману комбінацію звукознімачів що поєднує звучання хамбакера і традиційного J-style звукознімача. Гнучка активна електроніка з 3-смуговим еквалайзером та перемикачем середніх частот дає можливість отримати тон, що підійде до будь-якого музичного жанру.

Корпус з болотяного ясена

Болотяний ясен - одна з найпопулярніших і широко використовуваних для виготовлення електро- і бас-гітар порід дерева. Деревина ясена дуже легка, але при цьому разюче тверда і має характерне пружне сфокусоване звучання з яскраво вираженою верхньою серединою. Ці властивості забезпечили інструментам з ясена заслужену популярність серед бас-гітаристів, що шукають щільне "фундаментальне" звучання, яке гарантовано буде почуте навіть в найнасиченішому міксі. А природна краса деревини болотяного ясена, з характерною фактурою волокон під напівпрозорим білявим лаком робить GB74 приголомшливо красивим.

Колки Hipshot® Ultralite

Cort GB Series - JAM.UA

Для ідеального балансу корпусу і голови грифа бас-гітара GB74 обладнана високоякісними кілками Hipshot Ultralight з передавальним співвідношенням 20:1. Виготовлені зі спеціального цинкового сплаву і оснащені алюмінієвими штоками, ці кілки відрізняються зменшеною на 30% вагою, в порівнянні зі стандартними, зберігаючи при цьому точність і стабільність строю.





Корпус Болотяний ясен (swamp ash)
Тип конструкції Гриф на болтах (Bolt-On)
Гриф Прикручений на болтах гриф з клена, мензура 34", ширина грифа: 1F 38мм / 22F 62мм, товщина грифа: 1F 21мм / 12F 23мм
Накладка грифа Палісандр, радіус накладки 305 мм
Мензура 34"
Верхній поріжок Графіт
Лади 22 /Large (2.7mm)
Бридж EB12 (4)
Звукознімачі MMJA (n) - Alnico, MBA4 (b) - Alnico
Еквалайзер 2-смуговий активний, з бустером середніх частот
Управління Гучність, баланс, 3-позиційний перемикач роботи бриджевого звукознімача (задня котушка, передня котушка, обидві котушки)
Механіка хром
Кілки Hipshot Licenced
Колір Білий - WBL (White Blonde)
Комплектація Гітара, ключі для анкера і бриджу
Виробництво Індонезія
Гарантія 12 місяців (на електронні та механічні компоненти)

Ваш відгук про: CORT GB74 WBL

Додати відгук

Ваш email не буде опублікований*

Ваша оцінка