Електрогітари
0 відгуків

CORT CR200 BK

В наявності
15675.00 грн.

SKU:

CR200 BK

Серія електрогітар Classic Rock пропонує зовнішній вигляд, відчуття і характеристики вінтажних інструментів Золотої Ери електрогітар, такі бажані багатьма гітаристами. Підібрані звукознімачі та автентичне, по-справжньому рокове, звучання роблять ці гітари чудовим вибором для будь-якого музиканта.

Класичний дизайн

Корпус моделі CR-200 виготовлений з червоного дерева, улюбленого багатьма гітаристами за м'яке, щільне звучання з виразною серединою. Класичний, перевірений часом дизайн з одним вирізом і арочним топом, а також конструкція з вклеєним грифом завершують вигляд інструмента.

Звукознімачі Voiced Tone VTH-59

Компанія Cort дуже серйозно підходить до гітарного звучання. Завдяки багаторічному досвіду виготовлення мільйонів чудових інструментів і звукознімачів для них, фахівці Cort змогли створити звукознімачі серії Voiced Tone. Головна перевага цих звукознімачів - вони ідеально підходять для електрогітар Cort, оскільки були розроблені спеціально для них.



Хамбакер VTH-59 - класичний вінтажний звукознімач, обладнаний магнітом Alnico II задля отримання м'якого і органічного звучання на кшталт легендарної моделі PAF.

Кілки типу Kluson

Кілки типу Kluson, що користуються популярністю в усьому світі, не тільки додають автентичності вигляду CR-200, але також відрізняються плавним м'яким ходом і відмінно тримають лад.

Бридж Tune-o-matic

CR-200 оснащується бриджем типу Tune-o-matic, що перевірений десятиліттями, та струнотримачем Stop Bar, що забезпечують поліпшений сустейн, чудову стабільність ладу та точне інтонування кожної зіграної ноти.

Верхній поріжок Graph Tech Nubone

NuBone - це особливий вид полімерного матеріалу TUSQ, що був розроблений компанією Graph Tech. У порівнянні зі стандартним пластиковим поріжком, NuBone відрізняється поліпшеною передачею басів і високих частот, меншою вагою і практично повною відсутністю "мертвих нот" завдяки чудовим резонансним характеристикам.



Тип конструкції Вклеєний гриф
Корпус Червоне дерево (Mahogany)
Мензура 24,75"
Гриф Червоне дерево, профіль"Vintage C"
Накладка грифа Ятоба (Jatoba)
Радіус накладки грифа 305мм
Інкрустація Перламутрові блоки - маркери ладів
Окантовка Біла, по корпусу і грифу
Бридж Tune-o-Matic, струнотримач Stop Bar
Звукознімачі Voiced Tone VTH-59 (H-H)
Лади 22/Large (2.7мм)
Верхній поріжок GraphTech® Nubone, 42мм
Механіка Нікель
Кілки Vintage
Управління 2 гучності, 2 тембри, 3-позиційний перемикач
Колір Чорний глянсовий лак - Black (BK)
Струни D'Addario EXL110 (10-46)
Комплектація Гітара, ключі для анкера і бриджу
Виробництво Індонезія
Гарантія 12 місяців (на електронні та механічні компоненти)

Ваш відгук про: CORT CR200 BK

Додати відгук

Ваш email не буде опублікований*

Ваша оцінка