CORT SFX-AB NAT

Немає в наявності
8852.00 грн.

SKU:

SFX-AB NAT

Категорії:

,

Акустичні гітари серії SFX втілюють бачення Cort на те, яким повинен бути сучасний сценічний інструмент. Корпус з зменшеною глибиною та вирізом для зручного доступу до верхніх ладів, ергономічний гриф зі швидкісним V-профілем для максимального комфорту при грі, великі jumbo лади і функціональна електроніка - SFX стане вірним супутником сучасного гітариста.

Корпус з капа ясена

Корпус (верхня, нижня деки і обичайка) SFX-AB виготовляється з капа ясена, для виразного зовнішнього вигляду і яскравого звучання. З капи отримують дуже незвичайну деревину, зі складною текстурою волокон. Вона дуже цінується за свою красу і рідкість. Малюнок капів неповторний і різноманітний. Ця порода відрізняється іскристим яскравим тембром, з щільною серединою і пружним басом.

Тонкий і зручний корпус, що звучить як великий

Гітари серії SFX мають тонкий корпус, грати на них дуже зручно. Глибина корпусу SFX становить всього 83мм - ідеально підійде для музикантів, які шукають зручний інструмент для виступів.

Вбудована електроніка

SFX-ASH обладнаний вбудованим керамічним п'єзозвукознімачем і передпісилювачем Cort CE304T. Трисмуговий еквалайзер - дозволяє точно відрегулювати звучання інструменту, а хроматичний тюнер з LED дисплеєм, дає можливість швидко і зручно налаштувати гітару, навіть на самій темній сцені.





Верхня дека Ясен (Ash Burl)
Нижня дека Ясен (Ash Burl)
Обичайка Ясен (Ash Burl)
Гриф Червоне дерево (Mahogany) з накладкою із Мербау (Merbau)
Бридж Мербау (Merbau)
Верхній поріжок 43 мм
Механіка Нікельовані кілки закритого типу
Лади 20
Струни D'Addario EXP16 (12-53)
Звукознімачі Cort CE304T (з тюнером)
Управління Гучність, 3-смуговий еквалайзер, тюнер
Колір Натуральний глянсовий (NAT)
Виробництво Індонезія
Гарантія 12 місяців (на електронні та механічні компоненти)
Комплектація Гітара, анкерний ключ

Ваш відгук про: CORT SFX-AB NAT

Додати відгук

Ваш email не буде опублікований*

Ваша оцінка